Και οι δύο είναι αφοσιωμένοι φίλοι της μάρκας, ο ΑJ έχει ένα Μk5 ενώ η Agnes ένα Μκ6 χρώματος πράσινου που το αποκαλεί «ΤurboTurtle».

Το  μοντέλο έχει το δικό του κοινό και όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα πιστό και αφοσιωμένο.

Η Αgnes δήλωσε: «To ΤurboTurtle έχει ταξιδέψει για παραπάνω από 200.000 χλμ και ανεξάρτητα πόσα ακόμη θα κάνει, θα παραμείνει μέλος της οικογένειας μας».

Σχεδίασε τον γάμο ώστε η παρουσία των GTI να είναι ευδιάκριτη στην τελετή με κάθε τρόπο.

Γάμος λόγω Golf GTI

6.359 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2017)

Η Αgnes και ο Αj Miragliotta συναντήθηκαν λόγω της αγάπης τους για το Volkswagen GTI και για αυτό φρόντισαν να το συμπεριλάβουν και στον..γάμο τους.

Το GTI Golf μπορεί να μην είναι πιο γρήγορο στην κατηγορία του αλλά προσφέρει σύμφωνα με την μάρκα ένα συνδυασμό πολυτέλειας, ισχύος και οικονομίας. Το  μοντέλο έχει το δικό του κοινό και όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα πιστό και αφοσιωμένο.

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 2015 όταν η Agnes πούλησε ένα set πίσω φωτιστικών σωμάτων στον ΑJ. Στη συνέχεια άρχισαν να μιλούν μέσω ενός group στο facebook ενώ ένα από τα π΄ρωτα τους ραντεβού περιελάμβανε μια συνάντηση τους σε ένα τοπικό πάρκο για φωτογράφηση των αυτοκινήτων τους. Το ένα έφερε το άλλο και κατέληξαν στο τέλος παντρεμένοι.
 
Και οι δύο είναι αφοσιωμένοι φίλοι της μάρκας, ο ΑJ έχει ένα Μk5 ενώ η Agnes ένα Μκ6 χρώματος πράσινου που το αποκαλεί «ΤurboTurtle». H ίδια δήλωσε: « To GTI μας ένωσε, άρα ήταν λογικό να εκθειάσουμε την Volkswagen σαν μια μάρκα που ενώνει». Έτσι λοιπόν, σχεδίασε τον γάμο ώστε η παρουσία των GTI να είναι ευδιάκριτη στην τελετή με κάθε τρόπο όπως «GTI Do» μενού για το δείπνο και χρώματα γραβάτας και τούρτας εμπνευσμένα από τα πρώτα τους Μk5.

 Η Αgnes δήλωσε: «To ΤurboTurtle έχει ταξιδέψει για παραπάνω από 200.000 χλμ και ανεξάρτητα πόσα ακόμη θα κάνει, θα παραμείνει μέλος της οικογένειας μας».

Διαβάστε περισσότερα για το VOLKSWAGEN GOLF