Γιατί η Ford επιμένει να κάνει βελτιώσεις «παλιάς κοπής» στο Focus ST;

Γιατί η Ford επιμένει να κάνει βελτιώσεις «παλιάς κοπής» στο Focus ST;

80.875 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2022)

Όταν οι ειδήσεις για ηλεκτρικά μοντέλα κυριαρχούν, η Ford θέλει λίγο την προσοχή μας για τις αναβαθμίσεις σε ανάρτηση και φρένα στο Focus ST. Και καλά κάνει!

Γιατί η Ford τα σκάει για «old school» βελτιώσεις στο Focus ST;

Βαρέθηκες να ακούς για ηλεκτρικά; Βαρέθηκες να βλέπεις μοντέλα που δεν σε αντιπροσωπεύουν; Ωραία. Δες το νέο Focus ST για το 2023, που έρχεται με αναβαθμίσεις, και καμία από αυτές δεν δουλεύει με ηλεκτρικό. Καλύτερα τώρα;
 
Η Ford «καθάρισε» τις ανησυχίες της αγοράς για την συμμετοχή της στα ηλεκρικά, «καθαρίζοντας» την ίδια την αγορά με τη Mustang Mach E. Το ζήτημα έκλεισε, με ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά της αγοράς, και σίγουρα ένα από τα ωραιότερα της αγοράς.
 
Οπότε τώρα μπορεί η μάρκα ήσυχα και χωρίς γκρίνια να ικανοποιήσει και τους παραδοσιακούς της αγοραστές. Αυτούς που θέλουν το Focus ST με χειροκίνητο κιβώτιο, και τώρα μεγαλύτερα φρένα, νέο πακέτο πίστας, ελαφρύτερες ζάντες και μαύρο χρώμα σε ότι εξέχει.
 
Και αν αυτά δεν ήταν αρκετά «μηχανικά» για βελτίωση, η Ford έβαλε στην έκδοση Track Pack και 50 σφιχτότερα ελατήρια στην ανάρτηση με την βοήθεια της KW, χαμήλωσε το αμάξι άλλα 2,5 εκατοστά, και έριξε όλο το «πακέτο» στο Nurburgring για να τελειοποιήσει το στήσιμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εντάξει, η πιθανότητα κάποιος από εμάς να αγοράσει το συγκεκριμένο Focus είναι μικρή. Πόσο «δροσερή» είναι όμως αυτή η είδηση, ότι ένας κατασκευαστής, την ίδια στιγμή που είναι «με όλα» μέσα στην εξέλιξη ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων, την ίδια στιγμή που πρωτοπορεί σε ηλεκτροκινητήρες και μπαταρίες, να έχει σε προτεραιότητα μια πολύ μικρή ομάδα αγοραστών που θα αγοράσουν μια ειδική έκδοση ενός ειδικού μοντέλου. Γιατί;
 
Το κόστος για μια εξέλιξη ενός ειδικού μοντέλου όσο το Focus ST Track Pack δεν είναι μικρό. Για τη Ford η επαφή της με τους ενθουσιώδης οδηγούς είναι σημαντική. Και αυτό φαίνεται και από το πρώτο ηλεκτρικό που λανσάρισε. Από το ST στην Mach E η απόσταση είναι τεράστια, όμως τελικά, με τον καιρό, ο αγοραστής είναι ο ίδιος. Αυτός που όταν τον σέβεσαι την πρώτη φορά, θα σε εμπιστευτεί και τη δεύτερη.
 
Έτσι δεν είναι; Εσύ όταν διαλέγεις μάρκα, δεν κοιτάς πόσο σε πρόσεξε η μάρκα που έχεις τώρα; Πόσο οι δικές σου προτεραιότητες ήταν και δικές της; Και τελικά δεν κάνει καλά η Ford που επιμένει να προσφέρει στο κοινό του Focus ST ότι πιο απολύτο έχει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto