Οι σχεδιαστές της X-Tomi Design μας δείχνουν ψηφιακά το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια πιθανή Alfa Romeo Giulia Coupe, μέσω της οποίας ενδέχεται να αναβιώσει το εμβληματικό όνομα «Sprint».

Giulia Coupe σε ένα χρόνο

5.049 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2017)

Στην προσπάθειά της να προσελκύσει περισσότερους πιθανούς πελάτες των Mercedes, BMW και Audi, η Alfa Romeo φέρεται να προγραμματίζει σε έναν περίπου χρόνο το λανσάρισμα της Giulia Coupe, μέσω της οποίας ίσως επιστρέψει το εμβληματικό όνομα «Sprint».

Μπορεί οι άνθρωποι της Alfa Romeo να μεταθέτουν στις αρχές της νέας δεκαετίας την παρουσίαση του μεγάλου σεντάν μοντέλου τους, αλλά φαίνεται πως επισπεύδουν τη δημιουργία ενός άλλου οχήματος, της Giulia Coupe.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη δίθυρη Giulia να έρχεται πριν το τέλος της επόμενης χρονιάς. Φυσικοί της «εχθροί» θα είναι το Audi A5, η BMW Σειρά 4 και η Mercedes-Benz C-Class Coupe.
 
Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν να αναβιώνει μέσω της Giulia Coupe το εμβληματικό όνομα «Sprint». Όπως και να έχει, το μοντέλο μοιάζει να αποτελεί ένα λογικό βήμα για την Alfa Romeo.
   
Η εξέλιξη της Giulia Coupe είναι φθηνή, ενώ θα βοηθήσει την ιταλική φίρμα να ενισχύσει το προφίλ της με ένα sports car, ώστε να διεκδικήσει με καλύτερους όρους πιθανούς πελάτες των Mercedes, BMW και Audi.
 
Αν τελικά φτιαχτεί η Giulia Coupe, θα προσφέρεται στις ίδιες εκδόσεις με τη σεντάν εκδοχή, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της κορυφαίας Quadrifoglio με τον twin-turbo V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων και των 510 ίππων. Αυτή δημιούργησαν οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design με τις ψηφιακές τους πένες.

Toyota
test center