Το πιο σημαντικό στοιχείο που μοιράζονται τα δύο αυτοκίνητα είναι φυσικά τα μεγάλα φωτιστικά σώματα.

H 33 Stradale 50 χρόνια μετά

4.441 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2018)

Σχεδόν 50 χρόνια μετά το τέλος παραγωγής της 33 Stradale, ένας φίλος της μάρκας σχεδίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο στις μέρες μας. Πώς σας φαίνεται;

Η 33 Stradale της Alfa Romeo μπορεί να έχει καιρό που έχει βγει από τις γραμμές παραγωγής της ιταλικής μάρκας, αλλά από ό,τι φαίνεται πρόλαβε να κάνει αρκετούς φίλους. Ένας από αυτούς είναι ο Patrick Pieplow που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις  σχεδιαστικές του ικανότητες και να παρουσιάσει στο κοινό την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο στις μέρες μας.
 
Το πιο σημαντικό στοιχείο που μοιράζονται τα δύο αυτοκίνητα είναι φυσικά τα μεγάλα φωτιστικά σώματα που εδρεύουν στο πρόβολο του μοντέλου πάνω από τους μικρούς αεραγωγούς. Μάλιστα, ο σχεδιαστής δεν παρέλειψε να υιοθετήσει στο σχέδιο του και την μικρή τριγωνική γρίλια που χαρακτήριζε το μοντέλο πριν τέσσερις δεκαετίες. Πολλές είναι οι ομοιότητες και στο κυρίως αμάξωμα, καθώς, αν και το ψηφιακό μοντέλο είναι ελαφρώς πιο αεροδυναμικό και μυώδες, δεν γίνεται να μην πέσει το μάτι πάνω στην γυάλινη οροφή που κάνει το εσωτερικό να μοιάζει πιο φιλόξενο και ευάερο. Όσον αφορά το πίσω μέρος, υπάρχουν δύο φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής με τον διαχύτη να ξεχωρίζει να προσφέρει στο μοντέλο το ίδιο δυναμικό στυλ.

Στις αρχές του Ιουνίου, η Alfa Romeo επιβεβαίωσε ότι έχει στα σκαριά ένα νέο supercar κάτω από την ονομασία 8C που σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, θα είναι έντονα επηρεασμένο από την σχεδίαση διάφορων αγωνιστικών μοντέλων από τις δεκαετίες του 1920 και του 1930.
 

Toyota
test center