H ψηφιακή αυτή Mercedes AMG B 35 λαμβάνει σαφείς επιρροές από την AMG 35 έκδοση της νέας Α-Class.

H AMG έκδοση της B-Class;

3.791 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2018)

Το ισχυρότερο πολυμορφικό επιδόσεων θα μπορούσε να φτιάξει η Mercedes-AMG με βάση τη νέα B-Class. Πώς σας φαίνεται;

Την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα B-Class σε ΑΜG 35 έκδοση παρουσίασε ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design. Η νέα γενιά του πολυτελούς πολυμορφικού παρουσιάστηκε πρόσφατα και ακόμα και αν η Mercedes ανακοίνωσε πως η αεροδυναμική του απόδοση έχει βελτιωθεί σημαντικά, δεν έχει γίνει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη αν η μάρκα θα έκανε το μεγάλο βήμα και να λανσάρει μια AMG έκδοση επιδόσεων της B-Class, παρά κάποιες πηγές από την Γερμανία που αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για την πιθανότητα αυτή.

Στο σχέδιο του οίκου, η ψηφιακή αυτή Mercedes AMG B 35 λαμβάνει σαφείς επιρροές από την AMG 35 έκδοση της νέας Α-Class που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο υιοθετεί τώρα πολύ πιο «επιθετικό» προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται γιγάντιοι αεραγωγοί, νέο διαχύτη, ελαφρώς ανανεωμένη γρίλια, νέες σπορτίφ ζάντες με μαύρο φινίρισμα, ίδιου χρώματος οροφή και καθρέπτες και μικρή διακριτική αεροτομή στο τέλος της οροφής.
 
Στον τομέα της ισχύος, η λύση θα μπορούσε εύκολα να είναι ο 2λιτρος turbo κινητήρας 306 ίππων της A 35 ενώ σε σχέση με την «απλή» B-Class, το μοντέλο επιδόσεων θα μπορούσε να επωφεληθεί με αναβαθμίσεις σε πολλά από τα μηχανικά του μέρη όπως στην ανάρτηση, στο σύστημα πέδησης  και στο σασί.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε ένα πολυμορφικό υψηλών επιδόσεων από την Mercedes-AMG;
 

FORD E-TRANSIT
OPEL