Μια πιο «ζεστή» εκδοχή της Mercedes G63 παρουσίασε η Brabus, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της Brabus 700 Widestar.

Ο βελτιωτικός οίκος εκτός από την εξωτερική εμφάνιση έδωσε στον twin-turbo 4.0 λίτρων κινητήρα της Mercedes-AMG περισσότερη ισχύ.

Tο εσωτερικό είναι καλυμμένο από ένα συνδυασμό δέρματος Alcantara, που συνδυάζεται άψογα με ξύλινα και ανθρακονιμάτινα διακοσμητικά στοιχεία.

Η G63 έγινε Brabus 700 Widestar (+vid)

4.102 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2018)

Μια πιο «ζεστή» εκδοχή της Mercedes G63 παρουσίασε η Brabus, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της Brabus 700 Widestar.

Ο βελτιωτικός οίκος εκτός από την εξωτερική εμφάνιση έδωσε στον twin-turbo 4.0 λίτρων κινητήρα της Mercedes-AMG περισσότερη ισχύ, ο οποίος πλέον είναι σε θέση να προσφέρει 700 ίππους  και 950 Nm ροπής, επιτρέποντας στο ισχυρό SUV να πιάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4.3 δευτερόλεπτα, μέχρι να φτάσει στην τελική ταχύτητα των 240 χλμ./ώρα.
 
Η αναβάθμιση του κινητήρα συνδυάζεται από τη γερμανική εταιρεία και με ένα νέο σύστημα εξάτμισης που βελτιώνει τον ήχο που παράγεται, ωστόσο έχει τη δυνατότητα όταν χρειαστεί ο θόρυβος να μειωθεί κατά πολύ μέσω της επιλογής Coming Home. Μένοντας στο κομμάτι της εξάτμισης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν αν οι απολήξεις θα είναι βαμμένες σε ασημένιο ή μαύρο χρώμα.
Στο εξωτερικό μέρος η Brabus 700 Widestar έχει λάβει πιο ευρεία φτερά αυξάνοντας έτσι το πλάτος του πολυτελούς αυτοκινήτου κατά 10 εκατοστά, ενώ μέρος του εξοπλισμού αποτελούν και τα LED φωτιστικά σώματα που είναι ενσωματωμένα στα σκαλοπάτια του SUV τα οποία ανάβουν αυτόματα με το άνοιγμα των θυρών. Επιπλέον η Brabus έχει δώσει στην 700 Widestar και μία τετράδα ζαντών 23 ιντσών.
 
Τέλος, το εσωτερικό είναι καλυμμένο από ένα συνδυασμό δέρματος Alcantara, που συνδυάζεται άψογα με ξύλινα και ανθρακονιμάτινα διακοσμητικά στοιχεία. Η παρουσίαση της Brabus 700 Widestar έγινε στο πλαίσιο του Yacht Show στο Μονακό.

Toyota
SEAT