Μία από τις χειρονομίες της Maserati!

Η MC20 μας δείχνει το μεσαίο δάχτυλο (+pics)

1.674 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2020)

Έχουμε δει teaser και teaser για επερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά σαν αυτό της Maserati αναφορικά με την επερχόμενη MC20 δεν έχει ξαναυπάρξει, αφού η ιταλική φίρμα φωτογράφισε το μοντέλο μπροστά από ένα άγαλμα που μας δείχνει το μεσαίο δάχτυλο!!!


Όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου η ιταλική μάρκα αποφάσισε να τραβήξει τέσσερις εικόνες οι οποίες είναι η αλήθεια παρουσιάζουν περισσότερο το… δάχτυλο παρά το επερχόμενο ιταλικό μοντέλο. Όπως και να έχει η «τρίαινα» κατάφερε να τραβήξει για μία ακόμα φορά τα βλέμματα επάνω της και επάνω στην MC20 και πλέον αυτό που καλείται να πράξει είναι να συμβεί το ίδιο ακριβώς και με τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.
 
Η Maserati δεν προσφέρει ακόμα λεπτομέρειες, όμως από προηγούμενες εικόνες φαίνεται πως η MC20 θα έχει χαμηλό κέντρο βάρους, μεγάλους αεραγωγούς μπρος και πίσω, ένας εκ των οποίων θα βρίσκεται πάνω στο καπό και ευρύ πίσω μέρος με μεγαλύτερα φτερά. Φυσικά το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να είναι ελαφρώς διαφορετικό από το πρωτότυπο, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε μέχρι να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα.
 
Από κει και πέρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα διαθέτει ένα V6 κινητήρα (ίσως με ηλεκτρική βοήθεια) ο οποίος έχει εξελιχθεί αποκλειστικά από τη Maserati, αποτινάσσοντας από πάνω της ένα μοτέρ από τη Ferrari. Παράλληλα δεν αποκλείεται την έκδοση με τον κινητήρα καύσης να ακολουθήσει και μία αμιγώς ηλεκτρική, ωστόσο αυτό μένει να φανεί.
 
Με την ονομασία MC20 να προέρχεται από το «Maserati Corse» και το έτος «2020», το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου ως μέρος της «νέας εποχής Maserati».
 
Πατήστε πάνω στο View Profile για να δείτε σε πλήρη έκταση τις εικόνες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who said it couldn`t be done. #MastersofItalianAudacity #MaseratiMC20 #MaseratiMMXX #Maserati

A post shared by Maserati (@maserati) on

peugeot
citroen