Η πρεμιέρα της Maserati MC20 θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Maserati MC20 μας έδειξε τις καμπύλες της (+vid)

1.531 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2020)

Το γεμάτο καμπύλες «σώμα» της μας έδειξε η νέα Maserati MC20, καθώς η ιταλική μάρκα προχώρησε στη δημοσίευση ενός teaser βίντεο, λίγες μόλις ημέρες πριν πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του νέου της σπορ αυτοκινήτου.


Έχοντας αφαιρέσει από πάνω της όλο το καμουφλάζ, το μοντέλο που φαίνεται να είναι βαμμένο σε σκούρο χρώμα στο εμπρόσθιο μέρος θα έχει την παραδοσιακή μάσκα πλαισιωμένη από κάθετους προβολείς, καθώς και δύο μεγάλες εισόδους αέρα στις πλευρές. Τα οριζόντια πίσω φωτιστικά σώματα και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης προς το κέντρο του προφυλακτήρα είναι επίσης δύο από τα χαρακτηριστικά που θα έχει.
 
Ο σχεδιασμός σύμφωνα με τη μάρκα υπόσχεται να είναι εκπληκτικός, όμως ακόμα καλύτερα λέγεται πως θα είναι τα πράγματα κάτω από το καπό. Η Maserati έχει επιβεβαιώσει πως η MC20 θα διαθέτει κινητήρα V6 3,0 λίτρων με διπλό τούρμπο ο οποίος ζυγίζει λιγότερο από 220 κιλά και αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της μάρκας χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων τεχνολογία από την F1.
 
Το εν λόγω μοτέρ για τις ανάγκες της MC20 θα προσφέρει 630 ίππους και 730 Nm ροπής μεταξύ 3.000 και 5.500 σ.α.λ, συνοδευόμενο πιθανότατα και από τη βοήθεια ηλεκτροκίνησης. Αξίζει να σημειωθεί πως μελλοντικά το ίδιο μοτέρ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί κάτω από το καπό και άλλων μοντέλων της Maserati.  
 
Η MC20 της Maserati αναμένεται να κάνει γνωστά όλα τα χαρακτηριστικά της και τα «όπλα» που θα έχει στη φαρέτρα της στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου έχει προγραμματιστεί το επίσημο ντεμπούτο της σε μια εκδήλωση που θα διοργανωθεί στη Μόντενα της Ιταλίας.
  

test center
fiat