Ο σχεδιασμός σύμφωνα με τη μάρκα θα είναι εκπληκτικός.

Η Maserati δείχνει ξανά λίγο από την MC20

1.591 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2020)

Η MC20 σε λιγότερο από 48 ώρες θα έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο μέχρι τότε η Maserati συνεχίζει την καμπάνια των teaser για το επερχόμενο μοντέλο της.


Έτσι η ιταλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα teaser εικόνα και ένα βίντεο του μοντέλου, το ντεμπούτο του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. Όπως στο τελευταίο βίντεο που είχαμε δει έτσι και σε αυτό η ιταλική μάρκα μας παρουσιάζει τις καμπύλες του νέου της σπορ αυτοκινήτου, ενώ στο τέλος εμφανίζεται και η ονομασία «MC20».
 
Από τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής στο εμπρόσθιο μέρος η MC20 θα έχει την παραδοσιακή μάσκα πλαισιωμένη από κάθετους προβολείς, καθώς και δύο μεγάλες εισόδους αέρα στις πλευρές. Τα οριζόντια πίσω φωτιστικά σώματα και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης προς το κέντρο του προφυλακτήρα είναι επίσης δύο από τα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει.
 
Ο σχεδιασμός σύμφωνα με τη μάρκα υπόσχεται να είναι εκπληκτικός, όμως ακόμα καλύτερα λέγεται πως θα είναι τα πράγματα κάτω από το καπό. Η Maserati έχει επιβεβαιώσει πως η MC20 θα διαθέτει κινητήρα V6 3,0 λίτρων με διπλό τούρμπο ο οποίος ζυγίζει λιγότερο από 220 κιλά και αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της μάρκας χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων τεχνολογία από την F1.
 
Το εν λόγω μοτέρ για τις ανάγκες της MC20 θα προσφέρει 630 ίππους και 730 Nm ροπής μεταξύ 3.000 και 5.500 σ.α.λ, συνοδευόμενο πιθανότατα και από τη βοήθεια ηλεκτροκίνησης. Αξίζει να σημειωθεί πως μελλοντικά το ίδιο μοτέρ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί κάτω από το καπό και άλλων μοντέλων της Maserati.  
 
Το ντεμπούτο της Maserati MC20 θα λάβει χώρα σε μια εκδήλωση που θα διοργανωθεί στη Μόντενα της Ιταλίας.
 
 

EUROINS PASXA
fiat