Η Mercedes EQG θα στρίβει 360 μοίρες γύρω από τον εαυτό της!

Η Mercedes EQG θα στρίβει 360 μοίρες γύρω από τον εαυτό της!

2.931 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2022)

Σαν άρμα μάχης θα μπορεί να στρίβει η Mercedes EQG, την ώρα που η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της σημερινής G-Class συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, φέρνοντας στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες στην επιφάνεια.

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης

Η Mercedes ετοιμάζει την EQG, χάρη στην οποία θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στη σημερινή G-Class, όταν καταργηθούν στην Ευρώπη οι κινητήρες εσωτερικής καύσης. Τα πρωτότυπα του αμιγώς ηλεκτρικού SUV συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης, με την προσοχή των μηχανικών να είναι στραμμένη αυτή την εποχή στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Μάλιστα χάρη σε αυτό η EQG θα έχει τη δυνατότητα να στρίβει όπως ακριβώς τα άρματα μάχης, κάτι που καταγράφηκε σε βίντεο και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει στη θέασή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ, ένα για κάθε τροχό

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το ηλεκτρικό σύστημα της EQG, αναμένεται να  αποτελείται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε τροχό ξεχωριστά. Η διάταξη των τεσσάρων ηλεκτρικών μοτέρ έχει ως στόχο να προσφέρει στην EQG έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό απόδοσης εκτός δρόμου και εκλεπτυσμένης κίνησης στην άσφαλτο.

Θα περιστρέφεται 360 μοίρες γύρω από τον εαυτό της

Εκτός από τα προαναφερόμενα η EQG χάρη στο σύστημα κίνησης που θα έχει, θα μπορεί να στρίβει σαν άρμα, δηλαδή να περιστρέφεται 360 μοίρες γύρω από τον εαυτό της, όπως ακριβώς αποτυπώνεται και στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω! Η Mercedes ονομάζει αυτή τη δυνατότητα «G-Τurn» (στροφή G) και ουσιαστικά επιτυγχάνεται περιστρέφοντας τους τροχούς στη μία πλευρά προς τα μπροστά και τους άλλους προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η λειτουργία G-Turn, θα ενεργοποιείται από ένα κουμπί τοποθετημένο στο ταμπλό, ενώ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει αν θα στρίψει αριστερά ή δεξιά μέσω των χειριστηρίων ταχυτήτων στο τιμόνι.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
citroen