Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος και περιλαμβάνει συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.

Η ισχύς πηγάζει από ένα V6 μοτέρ χωρητικότητας 3,5 λίτρων.

Η N-Trek έκδοση του Nissan Pathfinder

3.745 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2020)

To μαύρο χρώμα έχει την τιμητική του στην νέα N-Tek έκδοση που ετοίμασε για το Pathfinder η Nissan.

Mία ειδική έκδοση με την ονομασία N-Trek παρουσίασε η Nissan στην Αυστραλία για την επιβατική έκδοση του Navara pick up, γνωστό στους παλαιότερους ως Pathfinder.

Οι αλλαγές που φέρνει η έκδοση περιλαμβάνουν μαύρο φινίρισμα στην γρίλια, στα εμβλήματα, στην πίσω πινακίδα κυκλοφορίας, στα προστατευτικά πλαστικά των τροχών, στα χερούλια των θυρών, στις θήκες των καθρεπτών και στις ράγες τη οροφής. Στάνταρ προσφέρονται οι 18άρες ζάντες αλουμινίου σε μαύρο ή ασημί χρώμα με την παλέτα χρωμάτων του αμαξώματος να περιλαμβάνει τα χρώματα Ivory Pearl, Diamond Black, Gun Metallic και Caspian Blue.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος και περιλαμβάνει συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας όπως: αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, ανίχνευση τυφλών σημείων, «έξυπνο» cruise control κ.α..

Η ισχύς πηγάζει από ένα V6 μοτέρ χωρητικότητας 3,5 λίτρων με απόδοση 275 άλογα και 340 Νm ροπής. Τα εξοπλιστικά επίπεδα είναι δύο, ST+ και ST-L, με τις τιμές να ξεκινούν από 28.000 ευρώ και 36.000 ευρώ αντίστοιχα.
 

peugeot
skoda