Η Nissan έκανε το Ariya μονοθέσιο για το δρόμο
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Nissan έκανε το Ariya μονοθέσιο για το δρόμο

2.276 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2021)

Ένα νέο φουτουριστικό πρωτότυπο σχεδιασμένο με έμπνευση αγωνιστικά μονοθέσια και εξοπλισμένο με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του SUV, Ariya παρουσίασε η Nissan. Ο λόγος για το Nissan Ariya Single Seater Concept.

Σχεδίαση μονοθέσιου, σύστημα κίνησης από το ηλεκτρικό SUV, Ariya

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα μπορούσε να είναι αγωνιστικό μονοθέσιο της Nissan στο πρωτάθλημα της Formula E, αλλά δεν είναι. Το Nissan Ariya Single Seater Concept, μπορεί να διαθέτει σχεδιασμό ανάλογο με τα αγωνιστικά μονοθέσια, ωστόσο είναι ένα πρωτότυπο για κίνηση στο δρόμο, εξοπλισμένο από το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του ηλεκτρικού SUV, Ariya. Το μοναδικό concept αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση Nissan Futures που παρουσιάστηκε από τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Nissan για τον παγκόσμιο σχεδιασμό, Alfonso Albaisa, και τον γενικό διευθυντή του τμήματος παγκόσμιου μάρκετινγκ της Nissan, Juan Manuel Hoyos.
 

Με το χρώμα του Ariya

Η Nissan λέει ότι το Ariya Single Seater Concept βασίζεται στη σχεδιαστική γλώσσα του Διαχρονικού Ιαπωνικού Φουτουρισμού και το συνδυάζει σε ένα εξατομικευμένο σασί αγωνιστικού μονοθέσιου αυτοκινήτου. Το μπροστινό μέρος ξεχωρίζει αμέσως χάρη στη φωτεινή μάσκα «V». Κατά τα άλλα, το πρωτότυπο διαθέτει αεροδυναμικά καλύμματα εμπρός και πίσω στους τροχούς, ενώ λαμβάνει και την νέα μπρούτζινη απόχρωση που λάνσαρε η ιαπωνική μάρκα με το Ariya.
 

Αμάξωμα από ίνες άνθρακα 

Το «σώμα» του μονοθεσίου είναι από ίνες άνθρακα και η Nissan λέει ότι ο ρόλος της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έμπνευση του Ariya Single Seater Concept.
 

«Μπορεί να βοηθήσει στη μεταφορά της τεχνολογίας από την πίστα στο δρόμο»

«Με αυτό το concept θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητες υψηλών επιδόσεων του συστήματος μετάδοσης κίνησης του Ariya σε ένα όχημα εμπνευσμένο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Λειτουργώντας ως βάση δοκιμών για μελλοντική τεχνολογική εξέλιξη, αυτό το έργο μπορεί να βοηθήσει στη μεταφορά γνώσης και τεχνολογίας από την πίστα αγώνων στο δρόμο», είπε μεταξύ άλλων Juan Manuel Hoyos. 

Το όνομα αυτού Nissan Ariya Single Seater Concept
-Εμπνευσμένο από τα μονοθέσια.
-Ηλεκτρικό σύστημα κίνησης από το SUV, Ariya.
-«Σώμα» από ίνες άνθρακα.
Θα μπορούσε ποτέ να μπει στη γραμμή παραγωγής ένα τέτοιο αυτοκίνητο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING APRILIOS
4green