Η Opel έφτασε τα 75 εκατομμύρια αυτοκίνητα και το γιορτάζει!

Η Opel έφτασε τα 75 εκατομμύρια αυτοκίνητα και το γιορτάζει!

1.482 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2022)

Έναν εντυπωσιακό αριθμό ορόσημο έφτασε η Opel, η οποία πλέον έχει κατασκευάσει 75 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Ένα νέο Grandland GSe οδήγησε τη γερμανική μάρκα στο νέο της επίτευγμα.

Μαζεμένοι εορτασμοί για την Opel

Το 2022 είναι η χρονιά των εορτασμών στην Opel . Η μάρκα με έδρα το Rüsselsheim γιορτάζει ήδη την 160η επέτειό της μαζί με τα 30ά γενέθλια του εργοστασίου του Eisenach. Επίσης, ένα από τα best-seller της αυτοκινητοβιομηχανίας γίνεται 40 ετών. Ο λόγος για το Opel Corsa , το οποίο έχει πουλήσει εκατομμύρια μονάδες. Τώρα η Opel μπορεί να προσθέσει άλλο ένα ορόσημο στην ιστορία της αφού έφτασε να έχει κατασκευάσει 75 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ένα νέο Grandland GSe έγραψε ιστορία

Το μοντέλο που «έγραψε» την ιστορική αυτή στιγμή για την Opel ήταν ένα νέο Grandland GSe που βγήκε από τη γραμμή συναρμολόγησης του εργοστασίου του Eisenach. Θυμίζουμε πως το Grandland GSe συνδυάζει έναν turbo βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, για συνολική ισχύ 300 ίππων. Το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης καθιστά το Grandland GSe ένα ηλεκτρικό όχημα με μόνιμη τετρακίνηση.

Ηλεκτρική στην Ευρώπη το 2028 είπε ο CEO

«75 εκατομμύρια οχήματα Opel, ένα πραγματικό ορόσημο στην ιστορία της Opel. Αυτός ο εντυπωσιακός αριθμός δείχνει τον σημαντικό ρόλο της Opel στον εκδημοκρατισμό τεχνολογιών και λύσεων κινητικότητας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, αλλά και για το μέλλον. Επαναπροσδιορίζουμε την κινητικότητα, με σαφή στόχο να γίνουμε πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη έως το 2028, με αυτοκίνητα που προσφέρουν οδηγική απόλαυση με υπευθυνότητα. Τα νέα μας σπορ και ηλεκτροκίνητα μοντέλα GSe είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο CEO της Opel, Florian Huettl.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER