Η Toyota Corolla Cross ανανεώθηκε στην Ταϊλάνδη
13 Φωτογραφίες »

Η Toyota Corolla Cross ανανεώθηκε στην Ταϊλάνδη

9.006 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2024)

- Συνεχίζει φρεσκαρισμένη στην ασιατική χώρα.
- Νέα μάσκα και ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα.
- Δύο οθόνες στην καμπίνα και περισσότερη τεχνολογία.
- Υβριδική ή βενζίνη με έως 140 άλογα.

Συνεχίζει φρεσκαρισμένη στην ασιατική χώρα

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκαν κάποια ανεπίσημα σχέδια που παρουσίαζαν μία ανανεωμένη εκδοχή της Toyota Corolla Cross για την αγορά της Ευρώπης. Αν και το φρεσκαρισμένο ιαπωνικό SUV πιθανότατα αργεί για να κάνει το ντεμπούτο του στη «γηραιά ήπειρο», δεν ισχύει το ίδιο για την αγορά της Ταϊλάνδης, όπου έφτασε με νέα γρίλια και τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Νέα μάσκα και ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα

Μετά το facelift που έλαβε η Toyota Corolla Cross για την αγοράς της Ταϊλάνδης, εξοπλίστηκε με μία επανασχεδιασμένη μάσκα που έρχεται στο χρώμα του αμαξώματος και έχει μοτίβο κηρήθρας. Επιπλέον, το μοντέλο υιοθετεί ένα νέο σετ προβολέων LED, οι οποίοι ενώνονται μεταξύ τους χάρη σε μία διακοσμητική φάσα που περνάει από το λογότυπο της εταιρείας. Κλείνοντας με το εξωτερικό σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η χρωματική παλέτα έχει πέντε αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του νέου χρώματος Cement Grey Metallic.

Δύο οθόνες στην καμπίνα και περισσότερη τεχνολογία

Στην καμπίνα, η ανανεωμένη Corolla Cross διαθέτει μια νέα πανοραμική οροφή που συνοδεύεται από ηλεκτρικό σκίαστρο. Το ψηφιακό πιλοτήριο περιλαμβάνει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που στεγάζεται σε οθόνη αφής 10,1 ιντσών και είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ασύρματη βάση φόρτισης, θύρες USB Type-C, διζωνικό κλιματισμό και τη βελτιωμένη σουίτα συστημάτων ασφαλείας, Toyota Safety Sense. Δύο νέες επενδύσεις μαύρου και σκούρου κόκκινου χρώματος βρίσκονται επίσης ανάμεσα από τις επιλογές.

Υβριδική ή βενζίνη με έως 140 άλογα

Όπως και πριν την ανανέωση, έτσι και μετά η Toyota Corolla Cross για την αγορά της Ταϊλάνδης θα συνεχίσει να εξοπλίζεται είτε με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων, είτε με υβριδικό αυτοφορτιζόμενο σύστημα 1,8 λίτρων. Η πρώτη επιλογή αποδίδει 140 άλογα και 172 Nm ροπή, στέλνοντας την ισχύ στους μπροστινούς τροχούς μέσω του κιβωτίου Super CVT-i. Το υβριδικό μοντέλο συνδυάζει έναν κινητήρα 1,8 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα για συνδυασμένη ισχύ 122 ίππων, που μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων E-CVT.

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις της ανανεωμένης Toyota Corolla Cross

Οι πωλήσεις της ανανεωμένης Toyota Corolla Cross στην Ταϊλάνδη έχουν ήδη ξεκινήσει και οι τιμές ξεκινούν από 999.000 μπατ δηλαδή περίπου 25.858 ευρώ, σύμφωνα με τις ισχύουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

ford
NISSAN