Πρώτα σχέδια για την ανανεωμένη Toyota Corolla Cross
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτα σχέδια για την ανανεωμένη Toyota Corolla Cross

30.675 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2024)

- Η Toyota βάζει στα σκαριά την ανανεωμένη της έκδοση
- Φώτα από το C-HR μπροστά και από το bZ4x πίσω
- Ξανά υβριδική με 140 και 197 άλογα
- Αργεί ο ερχομός της

Η Toyota βάζει στα σκαριά την ανανεωμένη της έκδοση

Ήταν καλοκαίρι του 2020, όταν η Toyota παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα Corolla Cross στη μακρινή Ταϊλάνδη, ενώ λίγους μήνες αργότερα ακολούθησε το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου που ήρθε για να τοποθετηθεί δίπλα στο C-HR στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών SUV. Η πρώτη «Cross» Toyota Corolla στην ιστορία συμπληρώνει 3 χρόνια στην παγκόσμια αγορά και αυτό σημαίνει πως η μάρκα ξεκινάει να ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση της.

Φώτα από το C-HR μπροστά και από το bZ4x πίσω

Το κανάλι AutomagzPro στο Youtube παρουσίασε την δική του πρόταση για το ποιες αλλαγές θα μπορούσε να έχει η ανανεωμένη έκδοση της Corolla Cross, όμως αξίζει να σημειωθεί πως τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Toyota. Ρίχνοντας μια ματιά στις εικόνες, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές δίνουν στην Corolla Cross νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα που μοιάζουν με αυτά του προηγούμενου C-HR, επιβλητική μαύρη γρίλια και συνολικά κοφτερή μάσκα που εντυπωσιάζει σε σχέση με τον πιο συντηρητικό πρόβολο του τρέχοντος μοντέλου. Πίσω, τα φωτιστικά σώματα έχουν σχεδιασμό «>» που θυμίζουν έντονα τα πίσω  φωτιστικά σώματα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού Toyota, του bZ4x. Στις εικόνες, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές κάνουν λόγο που εμφανίζεται η πιο σπορτίφ GR Sport έκδοση του μοντέλου.

Ξανά υβριδική με 140 και 197 άλογα

Αλλαγές στα κινητήρια σύνολα της ανανεωμένης Toyota Corolla Cross δεν πρέπει να περιμένουμε. Αλλωστε, το μοντέλο διατίθεται ήδη με υβριδικά σύνολα, είτε με 1.800άρη κινητήρα βενζίνης και 140 άλογα είτε με 2λιτρο μοτέρ και 197 ίππους. Πιθανή είναι η προσθήκη μιας Plug-in υβριδικής έκδοσης, η οποία ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα προσφερθεί στην Ευρώπη.

Αργεί ο ερχομός της

Με δεδομένο πως μέχρι τώρα δεν έχουμε πληροφορηθεί πως η Toyota σχεδιάζει να παρουσιάσει σύντομα την ανανεωμένη Corolla Cross, το ντεμπούτο του μοντέλου μοιάζει δύσκολο να πραγματοποιηθεί πριν τα μέσα του 2025.

ford
SEAT