Η Ferrari κατοχύρωσε στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ τα σκίτσα που βλέπετε.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ferrari κατοχύρωσε στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ τα σκίτσα που βλέπετε.

Η άγνωστη Ferrari

4.033 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Η Ferrari κατοχυρώνει σκίτσα που δείχνουν κάτι σαν μία ειδική έκδοση της LaFerrari. Τι ετοιμάζουν, άραγε, οι άνθρωποι από το Maranello; Πώς θα μας καταπλήξουν πάλι;

Η Ferrari κατοχύρωσε από τον περασμένο Αύγουστο στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ τα σκίτσα που βλέπετε, αλλά μόλις τώρα αυτά δημοσιεύτηκαν. Τα μόνο στοιχεία που ξέρουμε ως τώρα είναι πως ανήκουν στην Ferrari S.p.A. και πως έχουν την υπογραφή του επικεφαλής σχεδίασης της εταιρείας, Flavio Manzoni.

Τι είναι αυτή η Ferrari; Μήπως πρόκειται για κάποια one-off έκδοση της LaFerrari;

Τι είναι αυτή η Ferrari; Μήπως πρόκειται για κάποια one-off έκδοση της LaFerrari;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Από ότι φαίνεται έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που στηρίζεται πάνω στην LaFerrari. Διαφορετικά είναι τα φωτιστικά σώματα, τα οποία έχουν και μία λεπτή λωρίδα με LED. Στενά είναι και τα πίσω φανάρια, ενώ μοιάζουν να ενώνονται από ένα κομμάτι που φέρνει στο νου την Bugatti Chiron.
 
Οι τεράστιες εμπρόσθιες εισαγωγές αέρα, μας κάνουν να σκεφτόμαστε μια πιο ισχυρή εκδοχή της LaFerrari. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πίσω προφυλακτήρας που δείχνει πιο άγριος και έχει στις δύο άκρες τις διπλές απολήξεις, τη μία πάνω στην άλλη.
  
Εντυπωσιακό είναι και το προφίλ του οχήματος, ενώ η χρήση συμβατικών καθρεπτών, μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο για χρήση στους δρόμους και όχι αποκλειστικά τις πίστες.
 
Τα θέμα, όμως, παραμένει. Τι είναι αυτή η Ferrari; Μήπως πρόκειται για κάποια one-off έκδοση της LaFerrari; Βλέπετε οι άνθρωποι από το Maranello κάνουν τελευταία αρκετή δουλίτσα με σπέσιαλ μοντέλα, όπως οι SP275 RW Competizione και J50. Από την άλλη, η εταιρεία γιορτάζει φέτος τα 70α της γενέθλια και ίσως να θέλει να φτιάξει για την περίσταση κάποια ειδική εκδοχή της LaFerrari.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto