Σχεδόν έτοιμη φαίνεται πως είναι η ανανεωμένη Mercedes C-Class, η οποία εντοπίστηκε στο δρόμο σε κάμπριο έκδοση να κάνει βόλτες.

Η ανανεωμένη C-Class στο δρόμο (+vid)

2.610 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2017)

Σχεδόν έτοιμη φαίνεται πως είναι η ανανεωμένη Mercedes C-Class, η οποία εντοπίστηκε στο δρόμο σε κάμπριο έκδοση να κάνει βόλτες.

Τις τελευταίες πινελιές φαίνεται πως βάζει η Mercedes στην ανανεωμένη C-Class, λίγο πριν αποκαλύψει και επίσημα το μοντέλο.
 
Όπως λοιπόν μπορούμε να δούμε και στο βίντεο, μέσω της C-Class Cabriolet που εντοπίστηκε από τους κατασκόπους, οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας έχουν τοποθετήσει ελάχιστο καμουφλάζ, δείχνοντας έτσι πως έχουν πραγματοποιηθεί λίγες αλλαγές σε σχέση με τον τρέχον μοντέλο.
 
Φαίνεται λοιπόν πως οι περισσότερες από αυτές θα πάρουν θέση στο εμπρόσθιο μέρος και συγκεκριμένα στον προφυλακτήρα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ανασχεδιασμένος.
 
Από κει και πέρα οι τελευταίες λεπτομέρειες θα περιλαμβάνουν τους εμπρόσθιους προβολείς, τα οπίσθια φωτιστικά σώματα, τις πλευρικές ποδιές αλλά και τον οπίσθιο προφυλακτήρα, ενώ σε ότι αφορά το εσωτερικό φήμες κάνουν λόγο πως η C-Class θα υιοθετήσει ένα πλήρως ψηφιακό συγκρότημα οργάνων και το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας της μάρκας.
Η ανανεωμένη C-Class αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κατά τους πρώτους μήνες του 2018.
 
Δείτε το βίντεο

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center