Οι «κατάσκοποι» της WalkoArt συνέλαβαν μια έκδοση προ-παραγωγής της ανανεωμένης Mercedes C Class, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ.

Η φρεσκαρισμένη εκδοχή της C Class θα διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας MultiBeam LED, τα οποία έχουν λωρίδες LED για φώτα ημέρας. Πειραγμένα είναι τα πίσω φώτα LED με νέα γραφικά σχήματος «C».

Η ανανεωμένη C-Class περιμένουμε να έχει πάνω κάτω ένα σαλόνι παρόμοιο με αυτό της πρωτότυπης GLC F-Cell που είδαμε στη Φρανκφούρτη.

Η ανανεωμένη Mercedes C-Class (+video)

4.009 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2017)

Με αφορμή ένα «κατασκοπευτικό» βίντεο της ανανεωμένης Mercedes C-Class, συγκεντρώσαμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για το γερμανικό μοντέλο, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Ιανουάριο. Δείτε τι πρόκειται να αλλάξει…

Οι «κατάσκοποι» της WalkoArt συνέλαβαν μια έκδοση προ-παραγωγής της ανανεωμένης Mercedes C-Class, η οποία με ελάχιστο καμουφλάζ έκανε βόλτες στα πλαίσια των δοκιμών της. Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ.
 
Η φρεσκαρισμένη εκδοχή της C-Class θα διαθέτει τροποποιημένους προφυλακτήρες με αναβαθμισμένες εισαγωγές αέρα, αλλά και νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας MultiBeam LED, τα οποία έχουν λωρίδες LED που λειτουργούν ως φώτα ημέρας.
 
Κατά τα λοιπά, έχουν σχεδιαστεί εκ νέου οι πλευρικές ποδιές, ενώ σε καινούργια σχέδια προσφέρονται και οι τροχοί. Πειραγμένα είναι τα πίσω φώτα LED με νέα γραφικά σχήματος «C». Συνολικά οι διαφορές του αμαξώματος είναι μάλλον περιορισμένες, με τη νέα C-Class να παίρνει ουσιαστικά τεχνολογίες που είδαμε σε μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας.
   
Εκεί που αναμένονται μεγαλύτερες αλλαγές, είναι στο εσωτερικό. Το ταμπλό θα αναβαθμιστεί στο σύνολό του, ενώ περιμένουμε νέα υλικά και καινούργια εξοπλιστικά στοιχεία. Η ανανεωμένη C-Class περιμένουμε να έχει πάνω κάτω ένα σαλόνι παρόμοιο με αυτό της πρωτότυπης GLC F-Cell που είδαμε στη Φρανκφούρτη. Στις κορυφαίες εκδόσεις, μάλλον θα υπάρξει η επιλογή για το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης της Mercedes, το Drive Pilot.
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τη γκάμα των κινητήρων της ανανεωμένης C-Class, η έκδοση πετρελαίου C 220 d, λογικά θα αφήσει το σύνολο των 2,1 λτ. για το νέο 2λιτρο μοτέρ της Mercedes E-Class. Κατά τα φαινόμενα η γκάμα των turbo βενζινοκίνητων συνόλων θα συνεχίσει ως έχει. Κατά τα γνωστά, θα υπάρχει 6άρι μηχανικό και 9G-Tronic αυτόματο κιβώτιο, όπως και το σύστημα 4κίνησης 4MATIC.
 

peugeot
NISSAN