• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ας δούμε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς "Rebirth of an Icon" στην οποία πρωταγωνιστεί το Ford Focus RS.

Η εξέλιξη του Focus RS

3.049 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/10/2015

H Ford έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο από τα οχτώ επεισόδια της... σειράς "Rebirth of an Icon" που αφορά την επιστροφή του Focus RS. Ας το δούμε.

 
Αυτό που θα δούμε παρακάτω στο video είναι το δεύτερο επεισόδιο της σειράς "Rebirth of an Icon" η οποία απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια, τα οποία θα είναι εβδομαδιαία και θα παρουσιάζουν την εξέλιξη του νέου Focus RS.


Πρωταγωνιστές, παρουσιαστές και αναλυτές της σειράς είναι ο σύμβουλος των Ford RS γνωστός και από τα gymkhana Ken Block και ο αντιπρόεδρος της Ford για την παγκόσμια εξέλιξη προϊόντων και τεχνικός διευθυντής, Raj Nair. Φυσικά μέρος παίρνουν και άνθρωποι οι οποίοι είχαν ενεργή συμμετοχή στην εξέλιξη του αυτοκινήτου.

Θυμίζουμε πως το νέο Ford Focus RS έχει κινητήρα EcoBoost 2,3 λτ. που αποδίδει 350 ίππους και θα διατεθεί στην αγορά στις αρχές του 2016.

 
  • panosl

    Εδώ ταιριάζει μόνο μια λέξη... Respect... Είναι μια τρέλα απ όπου και να το κοιτάξεις. Εχει και ένα μαγικό κουμπάκι με μια επιλογή που λέγεται "Drift Mode".... Δε χρειάζονται άλλα λόγια πιστεύω!!!

      1