Η ΙΜ δεν έχει δημοσιεύσει καμία εικόνα, αλλά ούτε και teaser του L6. Στην εικόνα βλέπετε το IM L7.

Η ΙΜ δεν έχει δημοσιεύσει καμία εικόνα, αλλά ούτε και teaser του L6. Στην εικόνα βλέπετε το IM L7.

Η κινεζική ΙΜ έρχεται στην Ευρώπη με το ηλεκτρικό σεντάν L6

1.907 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2024)

- 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3 δευτερόλεπτα.
- Έως 800 χλμ. αυτονομία με μπαταρία στερεάς κατάστασης.
- Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2025.
- Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η SAIC Motors, συνεχίζει την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή επικράτεια με την εισαγωγή μιας νέας μάρκας αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ονομάζεται IM, τα αρχικά δηλαδή των λέξεων Intelligent Mobility (έξυπνη κινητικότητα) και αναμένεται να συστηθεί ακόμα καλύτερα στη «γηραιά ήπειρο» με το L6, το οποίο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 26 Φεβρουαρίου.

0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3 δευτερόλεπτα

Ο λόγος για ένα ηλεκτρικό σεντάν, το οποίο η μάρκα αναφέρει ως premium, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται εντυπωσιακή αυτονομία και επιδόσεις. Αν και βασικά στοιχεία, όπως η ιπποδύναμη δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί, η IM Motors υπογραμμίζει ότι το L6 θα μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα. σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα.

Έως 800 χλμ. αυτονομία με μπαταρία στερεάς κατάστασης

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία υπόσχεται επίσης ότι το L6 θα διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με την αυτονομία τους να κυμαίνεται μεταξύ 600 και 800 χιλιομέτρων. Το μοντέλο με την μεγαλύτερη αυτονομία θα εφοδιάζεται με μπαταρία στερεάς κατάστασης, σε αντίθεση με εκείνο που θα έχει μικρότερη αυτονομία και θα έχει ως πηγή ενέργειας μπαταρία ιόντων λιθίου.

Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2025

Η ΙΜ κάνει λόγο πως το L6 θα προσφέρει στους καταναλωτές υψηλά επίπεδα τεχνολογίας προκειμένου να μπορεί να ανταγωνιστεί τα premium οχήματα της Ευρώπης όταν κυκλοφορήσει το 2025. Το IM L6 θα παρουσιαστεί παράλληλα με το νέο MG3 Hybrid, αφού η SAIC Motors αποτελεί την μητρική εταιρεία της MG. Τέλος, η IM Motors ιδρύθηκε το 2020 ως κοινοπραξία μεταξύ της SAIC και των κινεζικών εταιρειών τεχνολογίας Zhangjiang Hi-Tech και Alibaba.

SPRING CHECK MERCEDES
skoda