Η συλλογή αυτή εντοπίστηκε στον Καναδά.

Η μεγαλύτερη Fast & Furious συλλογή αυτοκινήτων (+vid)

3.292 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2020)

Η «τρέλα» του για τις ταινίες Fast and Furious οδήγησε έναν άνδρα ούτε λίγο ούτε πολύ να διαθέτει σήμερα μία συλλογή 24 ρεπλικών από αυτοκίνητα τα οποία έλαβαν μέρος στις ταινίες!

Η συλλογή αυτή εντοπίστηκε στον Καναδά, σε μία αγροτική κατοικία στο Έντμοντον και ιδιοκτήτης της είναι ένας άνδρας που ονομάζεται Χόρχε. Μάλιστα η ομάδα Roads Untraveled που διαθέτει το δικό της κανάλι στο Youtube, εντόπισε τον Χόρχε και μέσω εντός βίντεο ανέδειξε τη συλλογή που διατηρεί.
 
Όπως προαναφέραμε η συλλογή αυτή τη στιγμή αριθμεί 24 μέλη. Ένα από τα καλύτερα είναι το αυτοκίνητο που μιμείται το Nissan Skyline R34 GT-R που οδηγείται από τον Paul Walker στο Fast & Furious 4. Παράλληλα βλέπουμε ένα ασημί και ένα μπλε Skyline GT-R ακριβώς όπως αυτά από δεύτερο Fast and Furious.
 
Άλλα αυτοκίνητα στη συλλογή περιλαμβάνουν την πορτοκαλί Supra του Paul Walker από την πρώτη ταινία, το λευκό VW Jetta που οδηγείται από τον Jesse στην πρώτη ταινία και ένα Mazda RX-7 που οδηγείται από τον Han στο Tokyo Drift. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο ιδιοκτήτης αποκαλύπτει ότι έχει αγοράσει μερικές από τις ρεπλίκες όπως ήταν. Τα υπόλοιπα, τα τροποποίησε ή τα κατασκεύασε ο ίδιος. Επιπλέον, πολλά από τα αυτοκίνητα που αγόρασε εισήχθησαν απευθείας από την Ιαπωνία.   
 
Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη συλλογή είναι η Toyota Supra που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ένατη ταινία που δεν έχει ακόμα προβληθεί. Όπως θα φαντάζεται ο Χόρχε είπε πως δεν θα μείνει μόνο σε αυτά τα μοντέλα καθώς ήδη βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας οκτώ ακόμα μοντέλων.
 

Toyota
moto