Οι φοιτητές του δεύτερου έτους εργάστηκαν στο επόμενο στάδιο υπό την άμεση επίβλεψη του κέντρου για τις δραστηριότητες του Πολυτεχνικού Πανεπιστημίου της Μόσχας.

Οι φοιτητές του δεύτερου έτους εργάστηκαν στο επόμενο στάδιο υπό την άμεση επίβλεψη του κέντρου για τις δραστηριότητες του Πολυτεχνικού Πανεπιστημίου της Μόσχας.

Η ναυαρχίδα της Lada;

3.635 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2018)

Ιδού είναι το αποτέλεσμα μια σειρά μελετών από Ρώσους φοιτητές σχετικά με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη ναυαρχίδα της Lada. Πώς σας φαίνεται;

Η LADA συνεχίζει να συνεργάζεται ενεργά με ρωσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτή την φορά πραγματοποιήθηκαν εργασίες πάνω στο θέμα «η μελλοντική ναυαρχίδα της LADA» από τους φοιτητές του Πολυτεχνείου της Μόσχας.

Η μελέτη αυτή ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2018. Ο επικεφαλής σχεδιαστής της LADA, Steve Mattin, και ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της LADA Julien Drouard της Μόσχας μετέφεραν στους μαθητές τη φιλοσοφία "Χ-graphics" που είναι το μέρος του DNA της LADA, καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά της σχεδιαστικής γλώσσας της μάρκας. Οι μαθητές έπρεπε να αποφασίσουν αρχικά πώς θα έπρεπε να μοιάζει η ναυαρχίδα της LADA αναλύοντας τις προτιμήσεις, τον τρόπο ζωής και τις προσδοκίες των μελλοντικών πελατών. Οι πληροφορίες λήφθηκαν έπρεπε αργότερα να μεταφερθούν στη γλώσσα σχεδίαση, δημιουργώντας μια νέα αντίληψη του αυτοκινήτου με τη σύγχρονη ερμηνεία των "γραφικών X".
 
Οι φοιτητές του δεύτερου έτους εργάστηκαν στο επόμενο στάδιο υπό την άμεση επίβλεψη του κέντρου για τις δραστηριότητες του Πολυτεχνικού Πανεπιστημίου της Μόσχας και του επικεφαλής σχεδιαστή του Studio της Μόσχας Julien Drouard. Επεξεργάστηκαν το σχέδιο ιδεών, δημιούργησαν σκίτσα για το αμάξωμα και τον εσωτερικό διάκοσμο. Οι ενδιάμεσες εβδομαδιαίες συναντήσεις βοήθησαν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις ιδέες τους, να διευκρινίσουν λεπτομέρειες και να ολοκληρώσουν τα δικά τους προσωπικά έργα.

Τα αποτελέσματα του εξάμηνου έργου τους παρουσιάστηκαν στους Steve Mattin και Julien Drouard, οι οποίοι σημείωσαν μια σειρά από ενδιαφέρουσες λύσεις και νέους τρόπους ερμηνείας του DNA της μάρκας.
 

EUROINS PASXA
fiat