• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η έκδοση M Sport της νέας BMW X6 διαθέτει ένα αεροδυναμικό body kit και νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ενώ η γρίλια της μάσκας είναι από ματ αλουμίνιο.

Η σπορ ατμόσφαιρα συνεχίζεται αμείωτα και στο εσωτερικό, όπου υπάρχουν καθίσματα από δέρμα και Alcantara, σπορ τιμόνι και διάκοσμος από αλουμίνιο.

Τροποποιημένα πλευρικά μαρσπιέ και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών για τη νέα BMW X6 M Sport.

Στον πίσω προφυλακτήρα τοποθετήθηκε διαχύτης, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης είναι χρωμιωμένες.

Η νέα BMW X6 με εξοπλιστικό πακέτο M Sport

4.800 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/6/2014

Οι πρώτες εικόνες από τη δυναμική έκδοση M Sport της νέας BMW X6 δημοσιεύτηκαν, με το βαυαρικό μοντέλο να δείχνει ακόμα πιο δυναμικό από ότι είναι στις «κανονικές» του εκδόσεις.

 
Η έκδοση M Sport της νέας BMW X6 διαθέτει ένα αεροδυναμικό body kit, με νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τροποποιημένα πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και διαχύτη εξάτμισης στον πίσω προφυλακτήρα. ¶λλα προεξάρχοντα χαρακτηριστικά της μορφής της είναι η γρίλια της μάσκας από ματ αλουμίνιο και οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Η εν λόγω έκδοση φέρει ρυθμιζόμενη ανάρτηση Μ και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Η σπορ ατμόσφαιρα συνεχίζεται αμείωτα και στο εσωτερικό, όπου υπάρχουν καθίσματα από δέρμα και Alcantara, σπορ τιμόνι και διάκοσμος από αλουμίνιο. Στο εξοπλιστικό πακέτο περιλαμβάνονται ο ανθρακί «ουρανός», αλουμινένιο footrest, αλλά και διάφορα λογότυπα «Μ».