Στην φωτογραφία απεικονίζονται δύο κατακόκκινες 488.

Η νέα Ferrari 488;

2.037 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Oι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτουν τη νέα Ferrari 488. Θα λάβει άραγε το προσωνύμιο GTO;

Μπορεί εδώ και καιρό να είναι γνωστό ότι η Ferrari βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης μιας ακόμη πιο γρήγορης έκδοσης για την 488 GTB αλλά μόλις χθες ήρθαν στο φως οι πρώτες αποδείξεις όταν κατασκοπευτικός φακός απαθανάτισε δύο δοκιμαστικά μοντέλα της φίρμας.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται δύο κατακόκκινες 488, με την πρώτη να φέρει πάνω της καμουφλάζ αλλά την δεύτερη να αποκαλύπτει μερικά από τα νέα της χαρακτηριστικά. Σε σύγκριση με την τωρινή 488, το μοντέλο λαμβάνει ανανεωμένης σχεδίασης πρόβολο με νέο προφυλακτήρα που αποτελείται από μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, φωτιστικά σώματα σε μαύρο φόντο αλλά αρκετές παραπάνω λεπτομέρειες μαύρου χρώματος που κάνουν την εμφάνιση του ακόμα πιο δυναμική.
 
Στο πεδίο του κινητήριου συνόλου, αναμένεται να γίνουν κάποιες διαφοροποιήσεις στον διπλό turbo 3,9 λτ. V8 κινητήρα με την απόδοση του να ξεπερνά τους 700 ίππους και τα 800 Νm ροπής. Τέλος, έντονη είναι η φημολογία που θέλει το μοντέλο αυτό να λαμβάνει την επονομασία GTO, ωστόσο κάτι τέτοιο μάλλον θεωρείται εξαιρετικά απίθανο.
 

peugeot
NISSAN