• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσιάστηκε σήμερα η νέα Mercedes-AMG W08 που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα της Formula One.

Οι Lewis Hamilton και Valtteri Bottas φωτογραφίζονται στο Silverstone με τη νέα Mercedes-AMG W08.

Η νέα Mercedes-AMG W08

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/2/2017

Το μονοθέσιο που εκτός απροόπτου θα πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα της F1, η νέα Mercedes-AMG W08, είναι γεγονός.

 
Παρουσιάστηκε σήμερα στο Silverstone το μονοθέσιο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα της Formula One, που θα ξεκινήσει σε έναν περίπου μήνα από τώρα. Λόγος γίνεται για τη νέα Mercedes-AMG W08, που στις προηγούμενες εκδοχές της έχει κυριαρχήσει την τελευταία τριετία.
 
Όπως ίσως ήδη ξέρετε, ο πρωταθλητής Nico Rosberg δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, καθώς εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Στη θέση του τοποθετήθηκε ο Φινλανδός Valtteri Bottas. Επιπλέον, ο αρχιμηχανικός της ομάδας πήρε μετεγγραφή για την Williams και αντικαταστάθηκε από τον James Allison που έχει προϋπηρεσία στην Ferrari.
   
Όπως όλα τα νέα μονοθέσια, έτσι και αυτό της Mercedes είναι πιο πλατύ και έχει εντελώς νέα αεροδυναμική. Η W08 φέρει το όνομα EQ Power+, που θα συνοδεύει όλα τα μελλοντικά υβριδικά μοντέλα της AMG. Νέες μπλε λεπτομέρειες διανθίζουν το γνωστό ασημί-μαύρο κοστούμι της W08.
 
Μια πρώτη ιδέα για το πώς τα πάει στην πίστα το νέο μονοθέσιο, θα έχουμε την άλλη εβδομάδα στη Βαρκελώνη, όταν οι Hamilton και Bottas κάνουν τις πρώτες δοκιμές. Ουσιαστικά, οι απαντήσεις θα δοθούν στην πρεμιέρα της Μελβούρνης στις 26 Μαρτίου.