Με 500+ άλογα η νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS

2.151 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2021)

Το νέο κορυφαίων επιδόσεων κεντρομήχανο μοντέλο της Porsche έκανε επιτέλους την εμφάνισή του, με την δημοσίευση επίσημων φωτογραφιών από την γερμανική εταιρία να βάζουν τέλος στην αναμονή.

Με 500+ άλογα η νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS

  • Με 500+ άλογα η νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS
  • Με 500+ άλογα η νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS

Από τα βουνά μέχρι το Nürburgring

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, η 718 Cayman GT4 RS βρέθηκε να δοκιμάζεται σε ορεινούς αλπικούς δρόμους, σε ένα ελαφρώς διακριτικό πρωτότυπο, βαμμένο σε κατάμαυρο χρώμα που καταφέρνει να κρύψει κάποιες λεπτομέρειες. Πέρα από τα βουνά όμως, το «όπλο» από την Στουτγάρδη προσγειώθηκε και στην πίστα του Nürburgring, γράφοντας χρόνο 7:09:03 λεπτά.

Περισσότερα από 500 ατμοσφαιρικά άλογα

Περισσότερες πληροφορίες για την GT4 είναι καλά κρυμμένες ακόμα. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα, είναι πως οι RS εκδόσεις είναι φτιαγμένες για χρήση μέσα σε πίστα, περισσότερο από τα υπόλοιπα GT αδελφάκια. Ο κινητήρας που θα φοράει, πιθανόν θα είναι μία εξελιγμένη έκδοση του προκατόχου του, του αγαπημένου εξακύλινδρου boxer των 4.0 λίτρων. Το γεγονός ότι η RS γυρνάει 23.6 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στην «πράσινη κόλαση» μας προϊδεάζει ότι ο κινητήρας της RS θα αποδίδει περισσότερους από 500  ατμοσφαιρικούς ίππους.

Πιο μυώδες από τα υπόλοιπα

Από τις εικόνες καταλαβαίνουμε το γερμανικό sportscar έκανε εντατική γυμναστική καθώς φαίνεται πιο «τουμπανιασμένο». Η αεροδυναμική σχεδίαση που διαθέτει  περιλαμβάνει έναν πιο μυώδες προφυλακτήρα, με μεγάλους αεραγωγούς  και διαχωριστές που δημιουργούν ένα κανάλι διαφυγής του αέρα, από το μπροστινό μέρος στα πλαϊνά φτερά του αμαξώματος. Ένα πίσω φτερό, δανεισμένο από την 911 GT3 της 992 γενιάς, αναλαμβάνει να βιδώσει το πίσω μέρος στην άσφαλτο, ενώ στο μουλάρι δοκιμών παρατηρούνται και οι  κίτρινες δαγκάνες με τους κεραμικούς δίσκους της Porsche.

110.000  ευρώ για γρήγορα Track days

Οι γρήγοροι γύροι της GT4 RS στο Nürburgring υπάρχουν και σε βίντεο, στο οποίο παρατηρούμε την ύπαρξη του PDK κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Στον έξτρα εξοπλισμό θα διατίθενται και τα Michelin Pilot Cup 2 R για όποιον θέλει να τα λιώσει μέσα στην πίστα. Όσον αφορά την τιμή είναι άγνωστη ακόμα, αλλά πιθανολογείται ότι δεν θα ειναι φθηνότερη από τα 110.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center