Η McLaren επιβεβαίωσε πως το επόμενο μοντέλο που θα λανσαριστεί υπό το πλάνο Track22, θα ανήκει στην οικογένεια Ultimate Series. Θα είναι η πιο ακραία και περισσότερο προσανατολισμένη στην πίστα McLaren που φτιάχτηκε ως τώρα και θα αποκαλυφθεί στο 1ο τέταρτο του 2018.

Η πιο «άγρια» McLaren

2.232 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

Πριν την BP23, η McLaren θα λανσάρει ένα ακόμα μοντέλο της οικογένειας Ultimate Series, για το οποίο μας μιλάει σήμερα για πρώτη φορά, υποσχόμενη πως θα είναι το πιο σκληροπυρηνικό της όχημα πίστας με «κανονική» άδεια κυκλοφορίας.

Η McLaren επιβεβαίωσε σήμερα πως το επόμενο μοντέλο που θα λανσαριστεί υπό το επιχειρηματικό πλάνο Track22, θα ανήκει στην οικογένεια Ultimate Series. Η βρετανική εταιρεία υπόσχεται πως θα είναι η πιο ακραία και περισσότερο προσανατολισμένη στην πίστα, McLaren που φτιάχτηκε ως τώρα.
 
Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί μέσα στο πρώτο τέταρτο του επόμενου έτους, νωρίτερα από την πολυαναμενόμενη BP23 που αυτοπροσδιορίζεται ως το πρώτο Hyper-GT όχημα του κόσμου. Αμφότερα θα ανήκουν στην σειρά McLaren Ultimate Series και ως εκ τούτου θα παραχθούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, τα οποία φυσικά έχουν ήδη καπαρωθεί.
   
Υπενθυμίζουμε πως τα μοντέλα Ultimate Series τοποθετούνται στη γκάμα της McLaren πάνω από τον «πυρήνα», τα Super Series οχήματα. Προηγούμενα παραδείγματα της σειράς είναι η McLaren P1 και η McLaren P1 GTR. Το επόμενο, λοιπόν, θα είναι το απόλυτο όχημα πίστας, αλλά θα έχει κανονική άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους.
 
Στο νέο μοντέλο Ultimate Series η καθημερινή ευχρηστία θυσιάζεται προκειμένου ο οδηγός να έχει μια έντονη εμπειρία στην πίστα. Η εταιρεία υπόσχεται «άγρια» εμφάνιση για το μοντέλο της, περισσότερες πληροφορίες για το οποίο, όπως για παράδειγμά το όνομά του, θα αποκαλυφθούν πριν το τέλος του έτους.

Mercedes
moto