Το ολοκαίνουργιο Roadster δεν ήταν η μόνη έκπληξη που επεφύλασσε η Tesla κατά την παρουσίαση του νέου της φορτηγού, καθώς ο Elon Musk μας έδειξε για λίγο και το επερχόμενο pick-up της φίρμας του.

Όπως φαίνεται δεν είναι ένα απλό pick-up, αλλά ένα που μπορεί να κουβαλήσει στην καρότσα του ένα άλλο. Νωρίτερα φέτος ο Elon Musk είχε γράψει σχετικά στο Twitter: «Τι θα λέγατε αν φτιάχναμε μια μίνι εκδοχή του Tesla Semi;».

Το σίγουρο είναι πως το pick-up θα πρέπει να περιμένει, καθώς η παραγωγή έχει ήδη «πελαγώσει» με το Model 3, ενώ η Tesla θα πρέπει να προετοιμαστεί και για το Semi (φορτηγό) αλλά και για το 2ης γενιάς Roadster, ενώ αναμένεται και το Model Y.

Η πρώτη γνωριμία με το pick-up της Tesla

3.623 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

Τελειωμό δεν είχαν οι εκπλήξεις στην παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla, καθώς ο Elon Musk -όχι μόνο μας σύστησε με το 2ης γενιάς Roadster- αλλά μας άφησε να πάρουμε μια πρώτη ματιά από το επερχόμενο pick-up της εταιρείας…

Το ολοκαίνουργιο Roadster δεν ήταν η μόνη έκπληξη που επεφύλασσε η Tesla κατά την παρουσίαση του νέου της φορτηγού, καθώς ο Elon Musk μας έδειξε για λίγο και το επερχόμενο pick-up της φίρμας του. Όπως φαίνεται, μάλιστα, δεν είναι ένα απλό pick-up, αλλά ένα που μπορεί να κουβαλήσει στην καρότσα του ένα άλλο.
 
Μάλιστα, το αφεντικό της αμερικάνικης εταιρείας, όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ρωτηθεί για το αν θα φτιάξουν ένα pick-up, είχε απαντήσει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: «Τι θα λέγατε αν φτιάχναμε μια μίνι εκδοχή του Tesla Semi;».
   
Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε αν θα υπάρξει όντως ένα Tesla Pick-Up, πόσο μάλλον να ξέρουμε πώς ακριβώς θα είναι, καθώς η εικόνα που βλέπουμε θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια σχεδιαστική άσκηση για να εξάψει τη φαντασία όσων ονειρεύονται ένα τέτοιο όχημα. Βέβαια με τη δημοφιλία της εν λόγω κλάσης, ειδικά στις Η.Π.Α., μάλλον η Tesla θα θελήσει να πάρει ένα κομμάτι από την πίτα των πωλήσεων.
 
Το σίγουρο είναι πως το pick-up θα πρέπει να περιμένει, καθώς η παραγωγή έχει ήδη «πελαγώσει» με το Model 3, ενώ η Tesla θα πρέπει να προετοιμαστεί και για το Semi (φορτηγό) αλλά και για το 2ης γενιάς Roadster. Οπότε μην περιμένετε κάποια εξέλιξη πριν το τέλος της δεκαετίας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκκρεμεί και το Model Y, ένα μικρότερο crossover από το Model X, το οποίο δύσκολα θα λανσαριστεί πριν το 2020.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda