Το μοντέλο βασίζεται στο Range Rover Evoque, ωστόσο σε σχέση με το μοντέλο αυτό, έχει πιο μακρύ μεταξόνιο.

Το Η5Χ έχει ένα αρκετά funky σχεδίαση.

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το μηχανικό του σύνολο.

Το μοντέλο βασίζεται στο Range Rover Evoque, ωστόσο σε σχέση με το μοντέλο αυτό, έχει πιο μακρύ μεταξόνιο.

Η5Χ concept από την Τata

2.614 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2018)

H Tata έχει στενή σχέση με την Jaguar Land Rover και παρουσιάσε στην Γενεύη το Η5Χ που είναι βασισμένο στο Range Rover Evoque. Πώς σου φαίνεται;

Τα τελευταία concepts της  ινδικής εταιρείας Τata, όπως το Η5Χ crossover και το ΕVision compact σεντάν μπορεί να απέχουν πολύ από το δημοφιλές στην Ινδία Nano, ωστόσο αντιπροσωπεύουν πλήρως το μέλλον της μάρκας.

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Τata έχει στενή συνεργασία με την Jaguar Land Rover, καθώς η τελευταία αποτελεί την μητρική της ινδικής μάρκας, με τα μοντέλα της να έχουν πολλά κοινά με γνωστά στο ελληνικό κοινό μοντέλα όπως το Discovery Sport, Range Rover Evoque και Jaguar E-Pace. Αυτό συμβαίνει κατΆ αρχάς επειδή μοιράζονται την ίδια Optimal Modular Efficient Global Advanced Architecture (OMEGA) πλατφόρμα ενώ περιέργως, αν και το μοντέλο έδωσε το παρόν και στην Έκθεση στο Νέο Δελχί τον περασμένο μήνα, λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το μηχανικό του σύνολο, αν εξαιρέσει κάνεις ότι λαμβάνει ισχύ από έναν πετρελαιοκινητήρα.
 
Το Η5Χ έχει ένα αρκετά funky σχεδίαση με την εμφάνιση του να χαρακτηρίζεται από μεγάλους τροχούς, μυώδη φτερά, λεπτά φωτιστικά σώματα και πολλά πλαστικά που δίνουν στο μοντέλο πιο δυναμικό και off-road χαρακτήρα. Το μοντέλο βασίζεται στο Range Rover Evoque, ωστόσο σε σχέση με το μοντέλο αυτό, έχει πιο μακρύ μεταξόνιο.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η μάρκα θέλει να βάλει το H5X concept στην γραμμή παραγωγής, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τata ίσως λανσάρει στο μοντέλο μια πιο συντηρητική σχεδιαστική γλώσσα.

Σου αρέσει;
 

NEO TRAFIC
skoda