• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Honda CR-V Vs Nissan Χ-Trail Vs Toyota RAV4

32.974 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2020

«Μεγάλα» σε ικανότητες, «μικρά» σε κατανάλωση: Τα Honda CR-V, Nissan Χ-Trail και Toyota RAV4 στις τετρακίνητες υβριδικές ή diesel εκδόσεις τους, εγγυώνται αξέχαστες στιγμές περιπέτειας, προσέχοντας πάντα την οικονομία της τσέπης σας.


Ως SUV έχουμε την τάση χαρακτηρίζουμε αρκετά αυτοκίνητα. Υπάρχουν π.χ. τα μικρά που τους αρέσει η πόλη, υπάρχουν τα μικρομεσαία (βλ. Qashqai) που δημιούργησαν την κατηγορία και έχουν αναλάβει τον ρόλο του οικογενειακού, όμως πιο κοντά στον όρο SUV όπως το θυμόμαστε είναι μάλλον τα μεσαία, γιατί προσφέρουν μεγάλους χώρους, έρχονται -συνήθως- με 4κίνηση και ξεχωρίζουν με την τεχνολογία και την ποιότητα κατασκευής τους. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε 3 μεσαία SUV με τετρακίνηση, μπόλικη τεχνολογία, μεγάλους χώρους και κοινό παρανομαστή το χαμηλό κόστος κίνησης, ανεξαρτήτως καυσίμου, είτε δηλαδή πρόκειται για τα υβριδικά Honda CR-V και Toyota RAV4, είτε για το πετρελαιοκίνητο Nissan X-Trail. 

Σχεδίαση: Πληθωρικά και επιβλητικά
Με μήκος που υπερβαίνει τα 4,6 μ., πλάτος από 1,82 μ. και ύψος πάνω από 1,68 μ. τα τρία μοντέλα έχουν πληθωρικές διαστάσεις και κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Το Honda CR-V βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και χάρη στις στρογγυλεμένες άκρες του -4.600 χλστ.- αμαξώματός του και τη μεταλλική φάσα της μάσκας που συνδέει τα φώτα, δείχνει ένα κλικ πιο κομψό, ενώ το Nissan X-Trail διαθέτει πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση, όπου ξεχωρίζουν η γρίλια σε σχήμα V, οι LED προβολείς ημέρας και τα οριζόντια πίσω φώτα. Επίσης, έχει περισσότερες καμπύλες σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα και εμφανίζεται λίγο πιο μυώδες, προβάλλοντας έτσι και αυτό τον δυναμισμό του. Πιο δυναμική σε προσανατολισμό σχεδίαση, διαθέτει το Toyota RAV4 με τα «κοφτερά» φωτιστικά σώματα και τις έντονες ακμές στο αμάξωμα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)