3 φωτογραφίες »

Κόντρα τίτλου: Honda Civic Type R ή Ford Focus ST;

20.969 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2020)

Το νέο Ford Focus ST, ο διεκδικητής του τίτλου στο Elk Test των GTi στέκεται απένατι στον κάτοχο του στέματος, Honda Civic Type R. Θα τον εκθρονίσει και αν ναι με πόσα χλμ./ώρα θα στρίψει; Κάντε κλικ, ψηφίστε και μάθετε τα πάντα για την... αποκάλυψη.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Κλείστε το test-drive σας

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού


Το Elk Test ή αλλιώς τεστ αποφυγής κινδύνου είναι έτοιμο να προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού με μία μονομαχία εκατοντάδων ίππων. Πρόσφατα, η συντακτική ομάδα του AutoΤρίτη έβαλε το νέο Ford Focus ST των 280 ίππων στην «παλαίστρα» της πιο απαιτητικής δοκιμασίας ενεργητικής ασφάλειας. Εκεί που ο τίτλος ανήκει από το 2018 στο Honda Civic Type R!

Κατάφερε ο νεότερος ισχυρός διεκδικητής να πάρει τα ηνία από το ιαπωνικό «θηρίο»; Με πόσα χλμ./ώρα «έστριψε» και ολοκήρωσε την διαδικασία της δοκιμασίας χωρίς να ρίξει ούτε μία κορίνα; Υπενθυμίζουμε πως, το Honda Civic Type R είχε περάσει επιτυχώς με 81 χλμ./ώρα. Με πόσα χλμ./ώρα πιστεύετε ότι ολοκλήρωσε την προσπάθεια το Ford Focus ST;

Ψηφίστε το αυτοκίνητο που πιστεύετε ότι είναι στην κορυφή της λίστας του Elk Test και γράψτε μας στα σχόλια με πόσα χλμ./ώρα πιστεύετε ότι πέρασε το Ford Focus ST!

Την Παρασκευή στις 18:00 ακριβώς θα αποκαλύψουμε το αποτέλεσμα αυτής της «κόντρας» στα hot hatch. Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μάθετε αν το ιαπωνικό Civic Type R κρατά τα σκήπτρα ή τα παραδίδει στο Focus ST...

Μέχρι τότε, δείτε τι κατάφερε το Honda Civic Type R στο Elk Test:

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το FORD FOCUS