Ιδού το νέο Ford Focus όπως το συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων διαφημιστικού κλιπ.

Ήπιο υβριδικό το Focus RS

3.689 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2018)

Νέα στοιχεία για το επερχόμενο Ford Focus ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σας τα παρουσιάζουμε. Δείτε περισσότερα.

Πριν από περίπου 15 ημέρες σας ενημερώσαμε για τα στοιχεία που υπήρχαν για το επερχόμενο Ford Focus, αποκαλύπτοντας πρώτοι μια εικόνα η οποία έδειχνε χωρίς καμουφλάζ το νέο μοντέλο.
 
Σήμερα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες για το Focus, κάνοντας λόγο πως στην ισχυρή του έκδοση το μελλοντικό Focus RS θα χρησιμοποιεί ένα ήπιο υβριδικό σύστημα, το οποίο σε συνδυασμό με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης αναμένεται να παρέχει περισσότερους από 400 ίππους ισχύ, ενώ παράλληλα η ροπή του θα φτάνει περίπου τα 600Nm.
 
Επιπλέον γίνεται λόγος πως η φίρμα θα προσφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ωστόσο οι μηχανικοί εργάζονται παράλληλα πάνω σε ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εντυπωσιακές θα είναι και επιδόσεις του Focus RS καθώς θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4 δευτερόλεπτα, κάτι που αν ισχύσει και στην πράξη θα το καταστήσει γρηγορότερο από τα Mercedes-AMG A45 και Audi RS3 Sportback.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως πολύ πριν κάνει την εμφάνισή του το Focus RS, η Ford αναμένεται να παρουσιάσει το Focus ST, ενώ τέλος αναφορικά με το «απλό» Focus λέγεται πως εκτός από την μείωση 50 κιλών αναμένεται να πάρει και μία αύξηση στο μήκος κατά 50 χιλιοστά.
 
Το νέο Ford Focus αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το οποίο ανοίγει τις πύλες του για τον τύπο σε πέντε ημέρες.

CORAL GAS PASXA
skoda