Δύο νέες εκδόσεις της Chiron αποκάλυψε η Bugatti.

Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν τις ίδιες σχεδιαστικά τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που βρίσκουμε και στη Chiron Sport.

Ήρθαν οι «δίδυμες» Bugatti Chiron Noire

1.729 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2019)

Δύο νέες εκδόσεις της Chiron αποκάλυψε η Bugatti. Ο λόγος για τις Noire Sportive και Noire Élégance, οι οποίες έρχονται ως συνέχεια της Bugatti La Voiture Noire που παρουσιάστηκε φέτος.


Η Bugatti Chiron Noire Élégance έρχεται με ένα γυαλιστερό εξωτερικό από ανθρακονήματα και ένα διαφορετικό σχεδιασμό στο πλέγμα που κοσμεί την γρίλια. Καινούργιοι είναι και οι τροχοί που με τη σειρά τους συνοδεύονται από μαύρες δαγκάνες. Στο εσωτερικό της, η Chiron Noire Élégance κυριαρχείται από μαύρο δέρμα και την επιγραφή «Noire» στα πλαίσια των θυρών, την κεντρική κονσόλα και τα προσκέφαλα των καθισμάτων.
 
Από την άλλη πλευρά η Chiron Noire Sportive, διαθέτει και αυτή εξωτερικό μέρος από ίνες άνθρακα καθώς και άλλα εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία η πλειονότητα των οποίων έρχεται σε μαύρο ματ φινίρισμα. Η καμπίνα κυριαρχείται από ακόμη πιο μαύρα μέρη από την Élégance, βαμμένα σε μαύρο ματ χρώμα.
 
Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν τις ίδιες σχεδιαστικά τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που βρίσκουμε και στη Chiron Sport.
 
Μην περιμένετε πως θα είναι εύκολο να αποκτήσει κάνεις κάποια από τις δύο εκδόσεις καθώς η Bugatti γνωστοποίησε πως θα κατασκευάσει μόλις 20 μονάδες των Chiron Noire Sportive και Chiron Noire Élégance, με αρχική τιμή στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2020, ενώ οι πελάτες που έχουν μία Chiron Sport κατόπιν παραγγελίας μπορούν να αναβαθμίσουν το εξωτερικό και εσωτερικό του μοντέλου τους σε «Noire» για επιπλέον 100.000 ευρώ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center