H Hyundai σε συνεργασία με την Bisimoto Engineering, φτιάχνει το HyperEconiq Ioniq, το οποίο θα κάνε ντεμπούτο αργότερα αυτό το μήνα, στην έκθεση SEMA.

Hyundai HyperEconiq Ioniq

2.316 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

H Hyundai ενώνει τις δυνάμεις της με την Bisimoto Engineering, φτιάχνοντας μια σπέσιαλ έκδοση του Ioniq για την έκθεση SEMA. Ας γνωρίσουμε το HyperEconiq Ioniq που υπόσχεται κατανάλωση 2,9 λτ./100 χλμ.

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το HyperEconiq Ioniq, το οποίο θα κάνε ντεμπούτο αργότερα αυτό το μήνα, στην έκθεση SEMA. Το αυτοκίνητο αυτοπροσδιορίζεται ως ένα «καινοτόμο πρωτότυπο», ενώ έγινε σε συνεργασία με την Bisimoto Engineering.
 
Ξεκινώντας με το εξωτερικό, το Ioniq διαθέτει το αεροδυναμικό πακέτο Bisimoto Dream Aero, το οποίο περιλαμβάνει ένα carbon εμπρός splitter, πλευρικές ποδιές και καλύμματα για τους πίσω τροχούς. Πίσω υπάρχει αεροτομή, ενώ οι carbon τροχοί των 19 ιντσών φοράνε ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης.
   
Πέραν του αεροδυναμικού body kit, η Bisimoto Engineering τοποθέτησε αλουμινένιες δαγκάνες φρένων Buddy Club, αλλά και coilover ανάρτηση Progress Performance.
 
Η Hyundai ήταν φειδωλή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος, λέγοντας ωστόσο πως έχει μέση κατανάλωση 2,9 λτ./100 χλμ., σημαντικά βελτιωμένη δηλαδή σε σχέση με τα 4,0 λτ./100 χλμ. που ζητά το Ioniq Hybrid.
 

Hyundai
vw