Η Hyundai ισχυρίζεται ότι το concept έχει δομημένο με βάση τη μαθηματική αναλογία που βρίσκεται στη φύση.

Η Hyundai ισχυρίζεται ότι το concept έχει δομημένο με βάση τη μαθηματική αναλογία που βρίσκεται στη φύση.

Ο σχεδιασμός της καμπίνας διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού και του επιβάτη.

Πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο δεν έχουν γίνει γνωστές.

Hyundai Le Fil Rouge

2.544 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Εμπνευσμένο από την φύση είναι το νέο concept της Hyundai, με τους μηχανικούς της κορεάτικης μάρκας να ενσωματώνουν τις μαθηματικές αναλογίες του περιβάλλοντος μέσα στην καμπίνα.

Το νέο της concept με το όνομα «Le Fil Rouge» (Το κόκκινο νήμα) παρουσίασε η Hyundai στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης σε μια προσπάθεια της να ενώσει το παρελθόν, το παρόν και μέλλον της μάρκας σε ένα μόνο μοντέλο.

Το νέο concept υιοθετεί την καινούρια αισθητική Sensuous Sportiness αισθητική της μάρκας που στο μέλλον θα κάνει την εμφάνιση της σε όλα τα μοντέλα της κορεάτικης μάρκας σε κάθε κατηγορία. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί «συναισθηματική αξία και επιθυμία» επιτυγχάνοντας αρμονία ανάμεσα στους χώρους, την αρχιτεκτονική, το σχεδιαστικό στιλ και την τεχνολογία.
 
Η Hyundai ισχυρίζεται ότι το concept έχει δομημένο με βάση τη μαθηματική αναλογία που βρίσκεται στη φύση και επιτυγχάνεται μέσω ενός μεγάλου μεταξονίου σε συνδυασμό με μεγάλους τροχούς και ευνοϊκή θέση οδήγησης.

Ο σχεδιασμός της καμπίνας διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού και του επιβάτη. Ενώ το κάθισμα του συνοδηγού είναι έτσι κατασκευασμένο για να μεγιστοποιεί την άνεση του επιβάτη, το κάθισμα του οδηγού έχει σχεδιαστεί για μέγιστη εργονομία. Αξίζει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι οι Κορεάτες αναφέρουν ότι αρχιτεκτονική της καμπίνας δίνει έμφαση στο βάθος της καμπίνας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα άνετο περιβάλλον για τους επιβάτες.

Πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο δεν έχουν γίνει γνωστές.

LEASING APRILIOS
skoda