4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai i20 Vs Peugeot 208 Vs Toyota Yaris

62.719 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2021)

Συγκρίνουμε τα τρία μικρά μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις λιανικής μέσα στο 2021. Που υπερτερεί και που «πάσχει» το κάθε μοντέλο ανάμεσα στα Toyota Yaris, Hyundai i20 και Peugeot 208;

Τα μικρά μοντέλα εξακολουθούν να είναι η Νούμερο 1 επιλογή της ελληνικής αγοράς, τόσο σε συνολικό επίπεδο, όσο και αποκλειστικά στις πωλήσεις λιανικής, δηλ. αυτά που επιλέγουν οι ιδιώτες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Έχοντας διανύσει τα 2/3 της χρονιάς, τα πρώτα μοντέλα σε πωλήσεις λιανικής για την κατηγορία των μικρών είναι το Toyota Yaris, που είναι κολλημένο στην κορυφή των πωλήσεων εδώ και 8 χρόνια, το Hyundai i20 και το Peugeot 208. Στο θέμα μας λοιπόν επιλέξαμε τις εκδόσεις βενζίνης μεσαίας ισχύος και πιο συγκεκριμένα κατά σειρά πωλήσεων το ατμοσφαιρικό Toyota Yaris των 125 ίππων, το Hyundai i20 με τον 1.000άρη κινητήρα των 100 ίππων και το Peugeot 208 με τον 1,2 PureTech των επίσης 100 ίππων.
 
Σχεδίαση: Το καθένα με τη δική του ομορφιά
Στο κομμάτι της σχεδίασης, τα 3 μοντέλα διαθέτουν ελκυστικά και μοντέρνα χαρακτηριστικά, εκφράζοντας ένα πιο νεανικό στιλ, με διαφορετικές εκφάνσεις το καθένα. Συνολικά το 208 δείχνει να έχει ένα μικρό αβαντάζ στον τομέα, συνδυάζοντας πιο επιτυχημένα τα δυναμικά και τα εκλεπτυσμένα στοιχεία του. Η μεγάλη μάσκα, τα μοτίβα από νυχιές στα φώτα και οι «χαυλιόδοντες» που κατεβαίνουν χαμηλά είναι στοιχεία που τα παρατηρείς με θαυμασμό. Από την άλλη τα Yaris και i20 προβάλουν περισσότερο το δυναμισμό στην εμφάνιση τους. Το μικρό της Toyota το εκφράζει με τους φουσκωμένους θόλους και τα τόξα, ενώ την ίδια ώρα η μεγάλη μάσκα μπροστά και τα ενιαία φώτα πίσω το κάνουν όσο μοντέρνο χρειάζεται. Το i20 από την πλευρά του το αναδεικνύει στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος του, με τις έντονες ακμές και τα όμορφα φωτιστικά σώματα.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto