Oι Vettel και Rosberg.

«Ίδιος Vettel με πέρσι»

4.002 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Σφοδρή είναι η κριτική που ασκείται στον Sebastian Vettel για μια ακόμη φορά λόγω του λάθους του στο GP του Μπαχρέιν.

O Sebastian Vettel τα δύο τελευταία χρόνια νιώθει την πίεση του ιταλικού Τύπου και των οπαδών της Ferrari να βαραίνει τους ώμους του και δυστυχώς για αυτόν, το λάθος που έκανε στο τελευταίο GP του Μπαχρέιν δεν έκανε τα πράγματα καλύτερα για αυτόν.

Η κριτική που του ασκείται είναι μεγάλη και από τον Νico Rosberg που φάνηκε φανερά απογοητευμένος από τις τελευταίες εμφανίσεις του Γερμανού πιλότου, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμη την στήριξη της ομάδας του. Ο Rosberg είπε συγκεκριμένα: «Είναι ο ίδιος Sebastian με πέρυσι, δεν μπορείς να γίνεις Παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγώντας έτσι», ενώ στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του «μικρού» Charles Leclerc λέγοντας πως ήταν «τέλειος» όλο το Σαββατοκύριακο και θα είχε κερδίσει εύκολα αν δεν είχε μηχανικό πρόβλημα.
 
Ο Vettel, από την πλευρά του, πήρε την ευθύνη πάνω του για το λάθος τονίζοντας ότι «δεν περίμενε την κίνηση του Hamilton». To αφεντικό της ομάδας της Ferrari Μattia Binotto πάντως φάνηκε πως στηρίζει τον πιλότο του λέγοντας: «Tέτοια πράγματα συμβαίνουν όταν παλεύεις».

Αυτός που δεν τον στηρίζει είναι ο ιταλικός Τύπος με την Mediaset να λέει πως «Μια ακόμη φορά ο Vettel τα θαλάσσωσε» ενώ ο Luca Budel εξείρε και ταυτόχρονα άφησε υπονοούμενα για τον Γερμανό λέγοντας: «O πραγματικός πρωταθλητής στην ομάδα φαίνεται πως είναι ο μικρός από το Monte Carlo (εννοώντας τον Leclerc)».
 

Mercedes
moto