Το Nissan GT-R50 by Italdesign, όπως είναι το πλήρες όνομά του αναμένεται να κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες.

Το πρώτο μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Το καπό είναι εμφανώς διογκωμένο.

H NISMO ενίσχυσε τον συναρμολογημένο στο χέρι κινητήρα V638RETT V6 3.8 λίτρων, που για την περίσταση αποδίδει 720 ίππους και 780 Nm ροπής.

Το Nissan GT-R50 από την Italdesign θα κοστίσει 990.000 ευρώ.

Το προφίλ του μοντέλου είναι εξίσου εντυπωσιακό με τα δύο άκρα!

Ιδού το Nissan GT-R50 by Italdesign

5.087 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Το Nissan GT-R50 που κατασκευάστηκε με τη συνδρομή της Italdesign το είχαμε δει αρκετό καιρό τώρα, όμως σήμερα η ιαπωνική μάρκα προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου παραγωγής που έρχεται τρέχοντας με 720 ίππους!!!

Το Nissan GT-R50 by Italdesign, όπως είναι το πλήρες όνομά του αναμένεται να κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή οι περισσότερες –αλλά όχι όλες- έχουν ήδη κρατηθεί από πελάτες και όπως όλα δείχνουν το Sold Out δεν αναμένεται να καθυστερήσει.
 
Το πρώτο μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020, και να συνεχιστούν για ένα χρόνο ακόμα.
 
Κοιτώντας τις εικόνες που συνοδεύουν την ανακοίνωση του GT-R50, βλέπουμε πως οι σχεδιαστές κατάφεραν να προβούν σε μία ομαλή μετάβαση από το πρωτότυπο προς το μοντέλο παραγωγής. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά είναι η υιοθέτηση κανονικών καθρεπτών αντί για κάμερες. Τα υπόλοιπα είναι όπως τα γνωρίζαμε. Το καπό είναι εμφανώς διογκωμένο τονίζοντας την ισχύ του αυτοκινήτου, ενώ  οι λεπτοί προβολείς LED εκτείνονται από τους θόλους των τροχών μέχρι το χείλος πάνω από τις εξωτερικές γρίλιες της εισαγωγής του αέρα.
 
Κάτω από το νέο σχήμα του Nissan GT-R50 από την Italdesign, κρύβεται ένας πραγματικός θησαυρός!  Βασιζόμενη στην εμπειρία των αγώνων GT3 της Nissan, η NISMO ενίσχυσε τον συναρμολογημένο στο χέρι κινητήρα V638RETT V6 3.8 λίτρων, που για την περίσταση αποδίδει 720 ίππους και 780 Nm ροπής.
 
Το Nissan GT-R50 από την Italdesign θα κοστίσει 990.000 ευρώ, καθιστώντας το πέντε φορές ακριβότερο από το GT-R Nismo στο οποίο βασίζεται.

NEO TRANSPORTER
test center