Κάμερα τροχαίας φωτογράφισε το εσώρουχο γυναίκας οδηγού!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάμερα τροχαίας φωτογράφισε το εσώρουχο γυναίκας οδηγού!

73.493 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2023)

Κάμερα τροχαίας φωτογράφισε γυναίκα οδηγό να χρησιμοποιεί το κινητό της τηλέφωνο, αλλά όταν η φωτογραφία της στάλθηκε στο σπίτι μαζί με το πρόστιμο, η γυναίκα αντιλήφθηκε πως στη φωτογραφία φαινόταν και το εσώρουχο της, με αποτέλεσμα να πάει το θέμα στα δικαστήρια!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό

Το γύρο του κόσμου μία είδηση που έρχεται από την Αυστραλία με πρωταγωνίστρια μία γυναικά οδηγό, η οποία οδηγούσε φορώντας κοντή φούστα! Όπως λοιπόν αναφέρεται σε Μέσα του εξωτερικού η γυναίκα έλαβε στο σπίτι της κλήση από την Τροχαία επειδή χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε. Μάλιστα το στιγμιότυπο είχε καταγραφεί και από κάμερα Τροχαίας, με τη σχετική φωτογραφία να συνοδεύει την κλήση στο σπίτι της γυναίκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εκτός από την... παράβαση φαινόταν και το εσώρουχο

Ωστόσο, όταν εκείνη κοίταξε τη φωτογραφία αντιλήφθηκε πως εκτός από το να κρατά το κινητό στο χέρι της, κάτι που φυσικά απαγορεύεται και επέφερε το πρόστιμο, φαινόταν ακόμα και το εσώρουχό εξαιτίας της κοντής φούστας που φορούσε!

Πήγε την υπόθεση στον εισαγγελέα

Η γυναίκα σοκαρίστηκε, όχι τόσο από το γεγονός ότι η κάμερα απαθανάτισε το εσώρουχό της στη φωτογραφία, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι στη φωτογραφία δεν είχε γίνει εξαρχής από τον αρμόδιο κάποια επεξεργασία για να καλυφθεί (π.χ. με κάποια μαύρη ταινία ή μωσαϊκό) το ευαίσθητο σημείο. Το γεγονός αυτό την οδήγησε να καταγγείλει το περιστατικό στον εισαγγελέα με σκοπό να αποτραπούν παρόμοια δυσάρεστα περιστατικά στο μέλλον.

«Δεν ελέγχουμε ποιος βλέπει τις φωτογραφίες»

«Μπορούσες να δεις όχι μόνο το εξωτερικό μέρος της φούστας μου, αλλά και τι ήταν κρυμμένο κάτω από αυτήν, όπως το εσώρουχό μου.
Τέτοιες καταστάσεις πιθανότατα συμβαίνουν πιο συχνά από όσο νομίζουμε. Και δεν έχουμε κανέναν έλεγχο για το ποιος βλέπει τις φωτογραφίες μας. Οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εσώρουχά τους μπορούν να φωτογραφηθούν», είπε μεταξύ άλλων η Αυστραλή οδηγός!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

- Τη φωτογράφισε να κρατάει κινητό ενώ οδηγούσε αλλά η κοντή φούστα έκανε τη ζημιά.
- Πήγε το θέμα στον εισαγγελέα η οδηγός.
- Έπρεπε να είχε καλυφθεί το επίμαχο σημείο υποστήριξε.
Έχει δίκιο ή άδικο η οδηγός; Εσύ τι λες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
15.3 test electric
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel