• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη μάρκα.

Κέρδη-ρεκόρ ανακοίνωσε η Fiat Chrysler

1.168 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/10/2020

Με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων ρεκόρ για τον Όμιλο στο 3ο τρίμηνο του έτους και τις παρουσιάσεις νέων εξηλεκτρισμένων μοντέλων, η Fiat Chrysler συνεχίζει την εκτέλεση του στρατηγικού της πλάνου.

Renault: Απόκτησε το Renault σου με προσφορά στην έκθεση αυτοκινήτου
Goodyear: Το ελαστικό με την υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση της αγοράς! Δείτε το με 1 κλίκ

 


Αποτελέσματα ρεκόρ για το Όμιλο ανακοίνωσε η Fiat Chrysler Automobiles για το 3ο τρίμηνο (Q3) του έτους, με καθαρά κέρδη ύψους 1,2 δις. παρά τις προκλήσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την εξαιρετική πορεία του Ομίλου οδήγησαν οι δραστηριότητες του στη Β. Αμερική με το ποσοστό κέρδους στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή να φτάνει το 13,8%. Αντίστοιχα ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα ήταν και στις υπόλοιπες αγορές, με τις μάρκας του Ομίλου στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Αφρική και Μ. Ανατολή) να αυξάνουν το μερίδιο τους στα επιβατικά και τα επαγγελματικά μοντέλα, ενώ και στην Λατινική Αμερική ο Όμιλος παρέμεινε κερδοφόρος με το μερίδιο αγοράς να φτάνει το 18%.   

Τα ισχυρά εμπορικά αποτελέσματα συνοδεύτηκαν με μια συνεχή παρουσίαση νέων, κυρίως, εξηλεκτρισμένων μοντέλων. Μέσα στο 3ο τρίμηνο του έτους παρουσιάστηκαν στην Ευρώπη τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, η πλήρης γκάμα του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, ενώ στην Αμερική η παρουσίαση του RAM 1500 TRX, του πιο γρήγορου pick-up σε όλο τον κόσμο, του Jeep Grand Wagoneer Concept και του πρωτοποριακού υβριδικού Jeep Wrangler 4xe συμπλήρωσαν τον καταιγισμό νέων επιλογών που προσφέρουν οι μάρκες του Ομίλου.

Ειδικότερα η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη μάρκα. Το νέο ηλεκτρικό 500 διαθέτει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά για την κατηγορία, όπως δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, κορυφαία συνδεσιμότητα και συνεργασία με δίκτυα 5G, αλλά και επιλογή αμαξωμάτων hatchback, cabrio και 3+1 με την ρηξικέλευθης σχεδίασης "3+1 Magic Door". 

Η εντυπωσιακή παρουσία της FCA στο τρίτο τρίμηνο του έτους, ολοκληρώθηκε ιδανικά, με την αποκάλυψη τον περασμένο Σεπτέμβριο της νέας Maserati MC20, ενός εντελώς νέου super car που εφοδιάζεται με το πρωτοποριακό κινητήριο σύνολο "Nettuno" των 630 ίππων.

Tags: FIAT