Koμψή και σπορτίφ η νέα Skoda Superb
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Koμψή και σπορτίφ η νέα Skoda Superb

6.050 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2021)

Η νέα Skoda Superb θα κάνει ντεμπούτο τα επόμενα χρόνια με πιο κομψά και σπορτίφ χαρακτηριστικά, ενώ περιμένουμε επίσης πως θα μεγαλώσει σε διαστάσεις.

Πάνω στη νέας γενιάς Superb φαίνεται πως εργάζεται η Skoda, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Τσεχία. Η μάρκα-μέλος του Volkswagen Group είναι γνωστό πως έχει εστιάσει στην κατηγορία των SUV, αφού αυτή αντλεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύεται στην D κατηγορία.

Τα λεπτά φωτιστικά σώματα θα κάνουν την Superb πιο κομψή.

Τα λεπτά φωτιστικά σώματα θα κάνουν την Superb πιο κομψή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Χωρίς εκπλήξεις η νέα Skoda Octavia

Πριν λίγες μέρες ήρθαν στο φως κάποια σκίτσα από την ίδια την Skoda και τώρα, το kolesa.ru, αφού συνδύασε όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι αυτή την στιγμή, παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το αυτοκίνητο στη νέα του γενιά. Η σχεδιαστική ταυτότητα της νέας Superb δεν θα είναι ριζικά αλλαγμένη αλλά θα αποτελεί την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας, κάτι που σημαίνει πως η νέα γενιά θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους αυτή την περίοδο. Πολλοί θεωρούν πως η νέα γενιά θα μοιάζει πολύ στην Octavia, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το μπροστινό μέρος.
 

Πιο μεγάλη σε μέγεθος σε σχέση με πριν

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η Superb θα μεγαλώσει σε μέγεθος, καθώς η Skoda θέλει να προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα πρακτικότητας σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, ένα πλεονέκτημα που εκτιμάται ιδιαίτερα από το ευρωπαϊκό κοινό.
 

Αρχίζουν οι δοκιμές σύντομα

Η νέα Superb αναμένεται να αρχίσει να δοκιμάζεται σύντομα στους δημόσιους δρόμους και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα την καινούρια της σχεδίαση.
  Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda