Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του Ford Ranger Raptor στην Ευρώπη
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του Ford Ranger Raptor στην Ευρώπη

1.355 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2022)

Οι παραδόσεις του νέου Ford Ranger Raptor δεύτερης γενιάς στην Ευρώπη, ξεκίνησαν!

Στην Ευρώπη το εντυπωσιακό Pick-Up

Η εποχή του νέου Ford Ranger Raptor στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει, αφού τα πρώτα μοντέλα της δεύτερης γενιάς του εντυπωσιακού Pick-Up φτάνουν ήδη στους ιδιοκτήτες, όντας έτοιμοι να το απολαύσουν οδηγικά τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με 288 ίππους από τον twin-turbo 3λιτρο V6 κινητήρα

Φέροντας στο DNA του την σφραγίδα της Ford Performance, το νέο Ranger Raptor  υιοθετεί εντυπωσιακές τεχνολογικές καινοτομίες με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον νέο twin-turbo 3λιτρο EcoBoost V6 κινητήρα βενζίνης με ονομαστική ισχύ 288 ίππων και 491 Nm ροπής, το αγωνιστικό σύστημα «anti-lag» (μείωση υστέρησης), παρόμοιο με αυτό που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Ford GT και στο Focus ST, αλλά και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ενεργό σύστημα εξάτμισης που ενισχύει τον ήχο του κινητήρα, με τον οδηγό να έχει να επιλέξει ανάμεσα στις παρακάτω 4 λειτουργίες: Quiet, Normal, Sport και Baja. Επιπλέον, το νέο Ranger Raptor έχει ολοκαίνουργια ανάρτηση υψηλών επιδόσεων με αγωνιστικές καταβολές, που αποτελείεται μεταξύ άλλων από αμορτισέρ FOX Live Valve 2,5 ιντσών.  
 
Εκτός του μοτέρ βενζίνης, ένας πετρελαιοκινητήρας 2,0 λίτρων twin-turbo θα ενταχθεί στη γκάμα του στις αρχές του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

Macho εμφάνιση

Εξωτερικά, το Ranger Raptor ξεχωρίζει με τα φουσκωμένα του φτερά και την κατά τα γνωστά αναγραφή του ονόματος της εταιρείας (αντί του λογότυπου). Τα προηγμένα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας matrix LED, ενώ οι αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών φοράνε αποκλειστικά για το μοντέλο all‑terrain ελαστικά επιδόσεων. Πλευρικά υπάρχουν αλουμινένια σκαλοπάτια και πίσω συναντάμε LED φώτα και προφυλακτήρα με ενσωματωμένο σκαλοπάτι.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CENNTRO ME EPIDOTHSH
OPEL