Η ισχύς του πηγάζει από V8 μοτέρ βενζίνης σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Ο σχεδιαστής υπολογίζει ότι η τιμή θα μπορούσε να φτάσει τις 600.000 δολάρια.

Ο σχεδιαστής υπολογίζει ότι η τιμή θα μπορούσε να φτάσει τις 600.000 δολάρια.

Lexus Kage με 800 PS

2.843 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2018)

Την πρόταση του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μελλοντικό Lexus, εξοπλισμένο με συστήματα αυτόνομης τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης παρουσίασε ο Gabriel Hantig.

Αν και τα πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα με πολλά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να τρομάζουν μερικούς ανθρώπους, οι κορυφαίοι μηχανικοί της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας θεωρούν πως η φύση αυτών των οχημάτων θα τους προσφέρει την δυνατότητα να προχωρήσουν στο λανσάρισμα πολύ διαφορετικών σχεδίων, μακριά από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Κάτι τέτοιο προσπάθησε να πετύχει και ο σχεδιαστής Gabriel Hantig στις φωτογραφίες που βλέπετε, δημιουργώντας το Lexus Κaze, ένα πλήρως αυτόνομο 2θέσιο με προσαρμοζόμενα καθίσματα, τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ΟLED φωτιστικά σώματα, ελαφριές ζάντες, αεροδυναμικό ανθρακονημάτινο αμάξωμα και σύστημα επανάκτησης ενέργειας KERS.
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Hantig έδωσε στην δημοσιότητα τόσο τις διαστάσεις του ψηφιακού του μοντέλου που είναι 2.897 χλστ. μεταξόνιο, 4.566 χλστ. μήκος, 1.200 χλστ. ύψος και 2.040 χλστ. πλάτος όσο και πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο που θα διαθέτει. Συγκεκριμένα, η ισχύς του πηγάζει από έναν V8 κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνολικής απόδοσης 800 ίππων με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς.

Ο σχεδιαστής υπολογίζει ότι η τιμή θα μπορούσε να φτάσει τις 600.000 δολάρια.
 

AUTOFIT PASXA
4green