Συνδυάζοντας την πρακτικότητα και την ευρυχωρία με το μοντέρνο χαρακτήρα και τις δυνατότητες για light περιπέτειες, το Countryman έφερε νέους πελάτες στη ΜΙΝΙ.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνδυάζοντας την πρακτικότητα και την ευρυχωρία με το μοντέρνο χαρακτήρα και τις δυνατότητες για light περιπέτειες, το Countryman έφερε νέους πελάτες στη ΜΙΝΙ.

Οδηγούμε ανανεωμένα MINI Countryman & Paceman

17.235 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2014)

Ακόμη καλύτερο! Ένα γενικό φρεσκάρισμα δίνει την δυνατότητα στο πρακτικό MINI Countryman και στο «ειδικό» ΜΙΝΙ Paceman για ακόμη πιο εμφατική παρουσία στο στίβο των πωλήσεων.

Με μια ματιά
Διακριτικές βελτιώσεις σε εμφάνιση και αεροδυναμική
Κινητήρες Euro6 και +6 ίπποι για το Cooper S
Νέα χρώματα και  τροχοί αλουμινίου
Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα
Με 350.000 πωλήσεις από το 2010 το ΜΙΝΙ Countryman αποδείχτηκε «λίρα εκατό» για τη φίρμα, που έχει συνδέσει το όνομά της με το σύγχρονο lifestyle. Συνδυάζοντας την πρακτικότητα και την ευρυχωρία με το μοντέρνο χαρακτήρα και τις δυνατότητες για light περιπέτειες, το Countryman έφερε νέους πελάτες στη ΜΙΝΙ, που είδε τα οικονομικά της να ανθούν. Σήμερα ένα στα τρία που πωλούνται είναι Countryman και είναι λογικό το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι από τα αγαπημένα των ανθρώπων της ΜΙΝΙ. Στο μέσο της εμπορικής του καριέρας δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν εκτεθειμένο στις ορέξεις των όποιων αντιπάλων, αλλά και του... επερχόμενου 5θυρου ΜΙΝΙ. Με ένα γενικό φρεσκάρισμα-ανανέωση θέλησαν να ενισχύσουν τα πλεονεκτήματά του και να το κάνουν ακόμη πιο θελκτικό. 
Διακριτικές αλλαγές, ίδιος fun χαρακτήρας
Προστέθηκαν νέα μεταλλικά χρώματα (Midnight Grey, Stralight Blue και το εικονιζόμενο Jungle Green), τονίστηκε η εμφάνιση και βελτιώθηκε η αεροδυναμική. Επίσης οι κινητήρες, που είναι 1.600 κ.εκ. καλύπτουν  πλέον τις προδιαγραφές Euro 6. Οι 4 βενζινοκινητήρες αποδίδουν από 98 έως 218 PS και οι 4 πετρελαιοκινητήρες από 90-143 ίππους (τετρακίνηση υπάρχει σε συγκεκριμένες εκδόσεις).
Διαθέσιμα προς οδήγηση ήταν τα εντυπωσιακά Cooper S ALL4, με την νέα πολυγωνική μάσκα η οποία θυμίζει αρκετά τη νέα γενιά του ΜΙΝΙ, αλλά και τις ποδιές που είναι στάνταρ πλέον στις τετρακίνητες εκδόσεις. Παράλληλα υπάρχουν προαιρετικά LED φώτα ημέρας, μαύρο περίγραμμα στα φώτα, νέες σε σχεδιασμό και ελαφρύτερες ζάντες αλουμινίου, καθώς και κινητήρας 1,6 τούρμπο, που εκτός από τις προδιαγραφές Euro6 απέκτησε και 6 παραπάνω ίππους φτάνοντας τους 190. Έτσι στην δικίνητη έκδοση το 0-100 βελτιώθηκε κατά 0,1 δλ. (7,5 δλ.) και τα 80-120 χλμ./ώρα με 5η κατά 0,2 δλ. (8,4 δλ.). Η τελική ταχύτητα αυξήθηκε κατά 3 χλμ./ώρα φτάνοντας πλέον τα 218 χλμ./ώρα. Το καλό είναι πως μαζί με τη βελτίωση των επιδόσεων βελτιώθηκε και η οικονομία με  6,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 μειωμένες κατά 3% στα 139 γρ./χλμ, επιτρέποντας πλέον την είσοδο στον «πράσινο» δακτύλιο της Αθήνας.
Οδηγώντας από τη Δανία μέχρι τη Σουηδία, μέσω της εντυπωσιακής γέφυρας που συνδέει την Κοπενχάγη με το Μάλμοε, το ΜΙΝΙ Countryman μας ενθουσίασε για ακόμη μια φορά ειδικά με την επιλογή του Sport προγράμματος, που σφίγγει το τιμόνι, ενισχύει την απόκριση του κινητήρα και διανθίζει το ακουστικό ρεπερτόριο των εξατμίσεων. Παρά το ύψος και τον όγκο του, το Countryman στρίβει εξαιρετικά, η τετρακίνηση λειτουργεί άμεσα και απογειώνει τα περιθώρια πρόσφυσης, ενώ η βελτιωμένη αεροδυναμική έχει μειώσει το σχετικό θόρυβο. Τιμόνι, επιλογέας και φρένα έχουν σχεδόν σπορ αίσθηση και γενικά το Countryman είναι ένα μικρό SUV, που χαίρεσαι να οδηγείς.  Ελαστικός και δυνατός ο κινητήρας είναι σε θέση να προσφέρει συγκινήσεις. 

Ξεχωριστό στυλ και βελτιωμένη αεροδυναμική προσφέρει πλέον το MINI Paceman. Η έκδοση John Cooper Works των 218 ίππων προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!

Ξεχωριστό στυλ και βελτιωμένη αεροδυναμική προσφέρει πλέον το MINI Paceman. Η έκδοση John Cooper Works των 218 ίππων προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN