Το μοντέλο είναι ένα concept για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ΜΙΝΙ το 2025.

Tο concept ξεχωρίζει επίσης για το σασί του.

O εσωτερικός διάκοσμος είναι αρκετά λιτός με μόνο μερικά καθίσματα.

ΜΙΝΙ Deep Orange 7 από φοιτητές (+vid)

2.136 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2017)

Ένα νέο concept δημιουργήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Clemson για το MINI του 2025. Δείτε τι κατόρθωσαν.

Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου του Clemson για τις Έρευνες γύρω από το αυτοκίνητο αποκάλυψε το Deep Orange 7 MINI Concept.
Αυτό είναι άλλο ένα concept που δημιούργησαν 18 φοιτητές του Πανεπιστημίου στο πλαίσιο ενός διετούς προγράμματος που προσφέρει το ίδρυμα πάνω στην σχεδίαση και στην κατασκευή αυτοκινήτων.

Το μοντέλο είναι ένα concept για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ΜΙΝΙ το 2025. Το Deep Orange 7 υιοθετεί μια ξεχωριστή γλώσσα σχεδίασης με μεγάλες επιφάνειες που δεν έχει πολλές ομοιότητες με τα τωρινά μοντέλα της εταιρείας. Ωστόσο, το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι έδωσε τη δυνατότητα στους φοιτητές του «να συνεργαστούν κάτω από τις ίδιες συνθήκες όπως θα έκαναν σε κάποιο επαγγελματικό studio.»
 
O εσωτερικός διάκοσμος είναι αρκετά λιτός με μόνο μερικά καθίσματα και μια απλή κεντρική κονσόλα αλλά είναι εξοπλισμένος με το σύστημα Face που μπορεί να προβλέπει τις ανάγκες του οδηγού και να προσφέρει την σχετική ενημέρωση. Το concept ξεχωρίζει επίσης για το σασί του καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με κινητήρας εσωτερικής καύσης, όσο και με plug-in υβριδικό σύνολο αλλά και με μόνο ηλεκτρικά μοτέρ.

Ο Julian Weber της BMW που δούλεψε μαζί με τους φοιτητές δήλωσε: «Δουλεύοντας με τους φοιτητές σαν μέντορας για το Deep Orange 7 project ήταν εξαιρετική εμπειρία. Δούλεψαν σκληρά και με δημιουργικότητα και επαγγελματισμό».

Hyundai
vw