Δύο i30N για την Hyundai στον αγώνα Nurburgring 24-ώρες.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δύο i30N για την Hyundai στον αγώνα Nurburgring 24-ώρες.

Με δύο i30 N η Hyundai στο Ring (+video)

2.927 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2017)

Καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή του νέου Hyundai i30 N, η εταιρεία, όπως έγινε γνωστό θα συμμετάσχει με δύο αυτοκίνητα στον αγώνα Nurburgring 24-ώρες.

Η κατηγορία στην οποία θα λάβουν μέρος θα είναι η SP3T, που αποτελείται από υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες 1.6- έως 2.0-λίτρων. Τα δύο αυτοκίνητα θα είναι εφοδιασμένα με βενζινοκινητήρα turbo 2.0 λίτρων και θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, κάτι το οποίο θα ισχύσει και στα μοντέλα παραγωγής, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος έχει προστεθεί ποδιά.

Στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος έχει προστεθεί ποδιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επιπλέον στα αγωνιστικά οχήματα έχει προστεθεί roll cage, το οποίο έχει πάρει την απαιτούμενη έγκριση από τη FIA, ένας πυροσβεστήρας  και ένα μόνο κάθισμα. Τα φρένα και τα ελαστικά έχουν δεχτεί τις απαραίτητες βελτιώσεις, ενώ στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος έχει προστεθεί ποδιά, και στο πίσω, αεροδυναμικός διάχυτης, για περεταίρω ενίσχυση της αεροδυναμικής.
Σε ότι αφορά την πρώτη ομάδα των οδηγών αυτή θα αποτελείται από υπαλλήλους από το Global R & D Center της Hyundai στο Namyang, συμπεριλαμβανομένου του μηχανικού Jaekyun Kum, μαζί με τρεις ακόμα επαγγελματίες. Ο Vincent Radermecker από το Βέλγιο, ο Stuart Leonard από το Ηνωμένο Βασίλειο και ο δημοσιογράφος Christian Gebhardt θα πάρουν τη θέση του οδηγού της πρώτης ομάδας.

Η δεύτερη ομάδα θα αποτελείται από τον Pieter Schothorst από την Ολλανδία, τον Jens Dralle, έναν δημοσιογράφο από τη Γερμανία και τον Youngsun Jee και τον Jonghyuk Kwon, δύο μηχανικούς από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Hyundai. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER