Τα 80th Anniversary μοντέλα που βλέπετε αφορούν αποκλειστικά την αγορά της Β. Αμερικής και ενδέχεται να έχουν διαφορές σε σχέση με αυτά που θα προσφερθούν στην Ευρώπη.

Με ειδικές εκδόσεις γιορτάζει η Jeep τα 80

2.010 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Το 2021 η Jeep θα γιορτάσει τα 80 χρόνια ζωής της και όντας προετοιμασμένη για αυτό ετοίμασε μια σειρά ειδικών εκδόσεων για τα μοντέλα της.


Στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (ΕΜΕΑ) οι εορτασμοί για την 80η επέτειο θα διεξαχθούν καθ` όλη τη διάρκεια του 2021, με στόχο να φέρουν τους πελάτες και φίλους της μάρκας πιο κοντά στην ιστορία της Jeep. Παράλληλά η επέτειος θα τιμηθεί και μέσω της παρουσίασης της ειδικής σειράς μοντέλων 80th Anniversary.
 
Οι συγκεκριμένες εκδόσεις των Renegade, Compass, Cherokee, Grand Cherokee, Gladiator και Wrangler θα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Κίνηση θα δίνουν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και το νέο Plug-In υβριδικό σύστημα της Jeep, ενώ το πακέτο συστημάτων τεχνολογίας και ασφάλειας θα τονίζει τις δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας. Οι εκδόσεις 80th Anniversary αναμένεται να λανσαριστούν στην Ευρώπη στις αρχές του 2021, όταν και θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα συγκριμένα μοντέλα.
 
Η Jeep είναι γεννημένη το 1941, κάνοντας την αρχή με το Willys MB, το πρώτο όχημα 4x4 μαζικής παραγωγής, ενώ το 1949 προχώρησε στο λανσάρισμα του τετρακίνητου Willys Wagon. Πλέον έχοντας μπει στην 8η δεκαετία της ιστορίας της, η μάρκα περνά σε μια νέα φάση. Η διάθεση των νέων Plug-In υβριδικών Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, αλλά και η παρουσίαση του νέου JeepWrangler 4xe τονίζουν τη δέσμευση της εταιρείας προς την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.
 
Στα επόμενα χρόνια εξηλεκτρισμένες επιλογές θα υπάρχουν σε όλη τη γκάμα SUV της Jeep, συμβάλλοντας σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση. Η εταιρεία δεσμεύεται πως όλα τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της θα φέρουν το λογότυπο 4xe και θα προσφέρουν υψηλή απόδοση, χαμηλούς ρύπους και κατανάλωση, αλλά και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες.

AUTOFIT PASXA
4green