Ανανεωμένο Citroen C5 Aircross με νέα εμφάνιση & infotainment
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Citroen C5 Aircross με νέα εμφάνιση & infotainment

34.273 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

Στην ανανέωση του C5 Aircross προχώρησε η Citroen, προσφέροντας στο γαλλικό SUV νέα φωτιστικά σώματα αλλά και ένα καινούργιο πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross

Η ώρα για να λάβει το απαραίτητο facelift, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα, για το C5 Aircross έφτασε, με την Citroen να προχωρά στα αποκαλυπτήρια του φρεσκαρισμένου SUV, που με μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές διαφοροποίησε την εικόνα του για να συνεχίσει με νέα στοιχεία την πορεία του στις αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένο λογότυπο

Οι αλλαγές γίνονται αμέσως εμφανείς καθώς το ανανεωμένο C5 Aircross υιοθετεί μια μικρότερη και πιο μοντέρνα μάσκα, η οποία διαθέτει φωτιζόμενες ράβδους που μοιάζουν με λωρίδες LED από μακριά και οι οποίες καταλήγουν σε νέους προβολείς. Επίσης θα βρούμε και ένα ανανεωμένο λογότυπο της Citroen, όπως και διαχωρισμένα LED φώτα ημέρας. Πιο κάτω, το crossover υιοθετεί έναν πιο σπορ μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισόδους αέρα, ενώ αναθεωρημένη είναι και η σχεδίαση στα φώτα ομίχλης. Τα κυριότερα σημεία του εξωτερικού μέρους ολοκληρώνονται με γυαλιστερούς μαύρους καθρέφτες και τις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι αρκετά πιο ήπιες και επικεντρώνονται στα νέα πίσω φώτα.

Νέο infotainment με 10άρα οθόνη

Η καμπίνα έχει με τη σειρά της ανανεωθεί, αντλώντας έμπνευση από αυτή του C5 X. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι το νέο σύστημα infotainment, το οποίο διαθέτει ανεξάρτητη οθόνη 10 ιντσών. Συνδυάζεται με πιο λεπτούς κεντρικούς αεραγωγούς και μια ανανεωμένη κεντρική κονσόλα που διαθέτει μινιμαλιστικό επιλογέα ταχυτήτων. Οι αγοραστές θα βρουν επίσης νέα καθίσματα Advanced Comfort, τα οποία διαθέτουν πρόσθετη επένδυση, καθώς και λειτουργίες θέρμανσης και μασάζ. Το μοντέλο αποκτά επίσης έναν νέο επιλογέα για το προφίλ οδήγησης όπως και μία δεύτερη θύρα USB και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto