Η Ford έχει παραγγείλει ειδικά Michelin Pilot Sport Cup 2 ελαστικά.

H αναβαθμισμένη Ford Mustang Shelby GT350 θα κάνει το εμπορικό της λανσάρισμα στις αρχές του επόμενου έτους.

Με νέα «καλούδια» η Shelby GT350!

2.008 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2018)

To καλό θέλει να το κάνει καλύτερο η Ford για αυτό και προσέφερε μια σειρά από αναβαθμίσεις στην Mustang Shelby GT350. Δείτε τι προσφέρει.

Μπορεί η Mustang Shelby GT350 να είναι ήδη ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά, ωστόσο η Ford αποφάσισε να της προσφέρει και μια σειρά από νέες αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, καινούρια ανάρτηση και μοναδικά καλοκαιρινά ελαστικά Michelin.

To μοντέλο λαμβάνει πλέον προαιρετικά το αεροδυναμικό βοήθημα «Gurney  flap» που αφορά την αεροτομή και αυξάνει την κάθετη δύναμη που παράγεται, ενώ ακόμα το αμερικάνικο άτι λαμβάνει την γρίλια του GT350R που με την σειρά του μειώνει τις αεροδυναμικές αντιστάσεις. Επιπρόσθετα για να βελτιωθεί το κράτημα και η πρόσφυση του αυτοκινήτου κατά το φρενάρισμα, η Ford έχει παραγγείλει ειδικά Michelin Pilot Sport Cup 2 ελαστικά ενώ η ανάρτηση έχει γίνει πιο μαλακή κατά 10% πίσω και 10% πιο σκληρή μπροστά.
 
Σε ό,τι αφορά την καμπίνα, η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται με ηλεκτρονικά προσαρμοζόμενα καθίσματα με faux suede λεπτομέρειες, προαιρετικό σύστημα ήχου B&O Play, 8 ιντσών σύστημα infotainment και έλεγχο κλιματισμού. Τέλος, το μοντέλο θα προσφέρεται και σε δύο νέα χρώματα Velocity Blue και Ford Performance Blue.

H αναβαθμισμένη Ford Mustang Shelby GT350 θα κάνει το εμπορικό της λανσάρισμα στις αρχές του επόμενου έτους.
 

LEASING APRILIOS
skoda