Η έκδοση Enjoy είναι η βασική έκδοση του Corsa τόσο σε 3θυρο όσο και 5θυρο αμάξωμα και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με τον κινητήρα των 70 ίππων (1,2 λτ.).

Πολύ καλή εξοπλιστικά είναι η έκδοση 120 Years, ενσωματώνοντας πολλά σύγχρονα στοιχεία εξοπλισμού.

Η πιο πλούσια έκδοση του Corsa είναι η Innovation η οποία μάλιστα μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω εφαρμόζοντας στοιχεία από τον προαιρετικό εξοπλισμό.

Τι προσφέρει κάθε εξοπλιστική έκδοση;

116.081 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2019)

Oι βασικές εκδόσεις εξοπλισμού του Opel Corsa είναι ουσιαστικά η Enjoy, η 120 Years και η Innonation με τις Excite και GSi να είναι πιο ειδικές. Σε όλες τις εκδόσεις, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 6 αερόσακους, φώτα ημέρας, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέφτες, αιρ κοντίσιον, τηλεσκοπική ρύθμιση τιμονιού, hill assist για εκκίνηση στην ανηφόρα, ραδιοCD με χειριστήρια στο τιμόνι, λειτουργία City τιμονιού (για πιο ελαφρύ τιμόνι σε ελιγμούς), οθόνη πληροφοριών 3,5 ιντσών στον πίνακα οργάνων και αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθίσματος. 

Η βασική έκδοση Enjoy διαθέτει 15ιντσών ατσάλινες ζάντες με ελαστικά 185/65 R15 και στο εσωτερικό της το ηχοσύστημα CD 3.0 BT με Bluetooth.

Η έκδοση 120 Υears διαθέτει επιπλέον, δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών γκρι απόχρωσης, προβολείς ομίχλης, αισθητήρα βροχής, σύστημα αυτόματου φωτισμού, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, ηχοσύστημα και σύστημα infotainment IntelliLink με οθόνη αφής 7 ιντσών, Cruise Control και ηλεκτρονικό κλιματισμό. Αυτή η έκδοση ως «μεσαία» αποτελεί και την πιο συμφέρουσα επιλογή όπως συμβαίνει και στις περισσότερες προτάσεις της αγοράς με πλούσιο εξοπλισμό αλλά αναλογικά χαμηλό κόστος. 

Η έκδοση Innovation που είναι η πιο πλούσια, διαθέτει επιπλέον της 120 Years, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με ελαστικά 195/55 R16, αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα infotainment R Link με οθόνη 7 ιντσών και σπορ εμπρόσθια καθίσματα.

Η έκδοση Excite που αφορά αποκλειστικά την diesel έκδοση και την βενζινοκίνητη με τους 90 ίππους, προσφέρει επιπλέον της Enjoy ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι και το infotainment IntelliLink με οθόνη αφής 7 ιντσών και 6 ηχεία.

Τέλος, η κορυφαία έκδοση GSi (τρίθυρο με 150 ίππους) έχει τον ίδιο εξοπλισμό με την Innovation αλλά ενσωματώνει περισσότερα σπορ στοιχεία στο Corsa, όπως το flat bottom δερμάτινο τιμόνι, τα αλουμινένια πεντάλ, τη σπορ απόληξη εξάτμισης,τις ζάντες 17 ιντσών, τα φώτα ημέρας LED και τα καλύμματα καθρεφτών με κάρμπον φινίρισμα.

Προαιρετικά, το Corsa μπορεί να δεχθεί στις εκδόσεις Innovation και GSi το πακέτο Driver Assistance Pack με σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από την λωρίδα, κάμερα αναγνώρισης πινακίδων, προειδοποίηση σύγκρουσης, ένδειξη απόστασης από το προπορευόμενο όχημα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MERCEDES NEW RANGE
citroen